Gran Turismo 5:n lisäsisältö katoaa myynnistä huhtikuussa

Sony valmistautuu Gran Turismo 5:n nettiominaisuuksien poistamiseen ottamalla pelin lisäsisältöä pois myynnistä jo huhtikuussa.

23.2.2014 04:05

Vuosi 2014 paahtaa eteenpäin hurjaa tahtia ja näin ollen Gran Turismo 5:n verkkopelaaminenkin on mahdollista enää vain noin kolmen kuukauden ajan. Ennen kuin toukokuun 30. päivä ehtii kuitenkaan koittamaan, on Sony aikeissa vetää peliin myytävän lisäsisällön pois PlayStation Storen tarjonnasta 30. päivä huhtikuuta.

Lisäsisällön lähdöstä huolimatta pääosa myydystä sisällöstä näyttäisi jäävän ladattavaksi heille, jotka ovat kyseiset sisällöt peliinsä lunastaneet. Gran Turismon kotisivujen tiedonannon perusteella poikkeuksen tähän sääntöön tekevät lähinnä Paint Pack ja Racing Gear Pack, joita ei saa ilmeisesti enää takaisin, jos koko Gran Turismo 5:n asennuksen poistaa PlayStation 3:lta.

Pääosan hankkimastaan sisällöstä voi ladata itselleen uudelleen tarvittaessa PlayStation Storen latauslistan kautta. Racing Car Packin ja Course Packin varalle Sony kehottaa pelaajia tosin vielä hankkimaan PlayStation Storen Gran Turismo 5 -osastolta ilmaisen Family Upgrade -paketin, joka ilmeisesti varmistaa, että kyseiset paketit ovat käytettävissä jatkossakin.

Gran Turismo TV -palvelu lähestyy sekin pian myös loppuaan. Sony vetää siitä piuhan maaliskuun 14. päivä.

Lähde: Gran Turismo (kotisivu)

Lisää luettavaa