Gran Turismo 7 sai julkaisupäivän PS5:llä ja PS4:llä – uusi traileri kurkistaa pelitiloihin ja kiiltävään ajotoimintaan / Uutiset / pelaaja.fi

Gran Turismo 7 sai julkaisupäivän PS5:llä ja PS4:llä – uusi traileri kurkistaa pelitiloihin ja kiiltävään ajotoimintaan

10.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
gran turismo 7, Gran Turismo, Polyphony Digital, julkaisupäivä, PlayStation 5, ps5, ajopeli, GT7 julkaisupäivä, Gran Turismo 7 julkaisupäivä

Gran Turismo 7 julkaistaan PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle maaliskuun 4. päivä, Sony on luvannut uusimman PlayStation Showcase -lähetyksensä yhteydessä.

Uusi silmäys peliin oli myös tarjolla tuoreella trailerilla, joka tietysti fiilistelee paljon pelin visuaalisella annilla, mutta myös pelillisestä sisällöstä saadaan viitteitä. Paluun tekevä GT Campaign -tila saa varsinkin osakseen huomiota niin kisavalikoineen kuin tuunausmahdollisuuksineen. Mahdollisuus hienosäätää ajoneuvojensa ulkomuotoa esittäytyy sekin yhdessä kiesien kuvaamiseen tarkoitetun Scape-tilan kanssa.

GT7 on sarjan kulminaatio, joka vastaa fanien pyyntöihin läpi vuosien. Samaan aikaan se on nimike, joka tarkoittaa alkua haastavalle tehtävällä sisällyttää vanha autokulttuuri kokonaisuudessaan yhteen videopeliin, sarjan luoja Kazunori Yamauchi summaa PlayStation Blog -sivustolla.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän J. Clarkson kuva
J. Clarkson

Aijai, tätä on odotettu! Vaikka hyvä peli olikin, en oikein ikinä lämmennyt GT Sportille. Kaipuu laajan skaalan autoilukokemukseen, mihin uppoutua kuin toiseen maailmaan, on ollut kova.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Onhan tämä Gran Turismo 7 2022 vuoden odotetuin autopeli vaikka en ole moottoriurheilun suurin fani 😎

Nostoja