Gran Turismo 7:n odotettu päivitys on täällä – palkintoparannuksia ja tuoretta kisattavaa tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Gran Turismo 7:n odotettu päivitys on täällä – palkintoparannuksia ja tuoretta kisattavaa tarjolla

7.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
gran turismo 7, Gran Turismo, päivitys, Polyphony Digital, ajopeli, sony, palkinto

Uusi joukko viilauksia ja sisältöä on rantautunut Gran Turismo 7:ään tuoreen 1.11-päivityksen myötä.

Tänään torstaina julkaistu päivitys tasapainottaa luvatusti muun muassa pelin palkitsemiskäytäntöjä. Vastaisuudessa World Circuit -tapahtumista ja Lobby- sekä Daily Races -kisoista saatavat palkintorahat ovat suuremmat, minkä ohella Circuit Experiencesta voi nyt ansaita valuuttaa täysillä pronssi- ja kultasuorituksilla. Samaan syssyyn pelaajien virtuaalilompakon kattorajaa on nostettu 20 miljoonasta krediitistä 100 miljoonaan asti.

Uuden sisällön osalta tarjolle on saatu ajettavaksi muun muassa Mission-puolelle tuotu The Human Comedy -niminen tehtävärimpsu, joka pitää sisällään tunnin mittaisia kestävyysajoja. World Circuit -puolelle on sinnekin saatu kolme uutta ajotapahtumaa.

Uudet ajotapahtumat ovat:

  • World Touring Car 600 Tokyo Expressway East Clockwise
  • World Touring Car 700 24 Heures du Mans Racing Circuit
  • World Touring Car 800 Sardegna Road Track A.

Noin muuten kerralla näkyvissä oleva käytettyjen ja legendaaristen autojen tarjontaa on muun muassa kasvatettua. Mukaan on saatu runsaalla kädellä myös pienempiä korjauksia ja hienosäätöjä. Yksityiskohtaisen listan muutoksista voi katsastaa läpi lähdelinkistä.

Lähde: Gran Turismo (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja