Gran Turismo -elokuva elää edelleen, käsikirjoittajat nyt paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Gran Turismo -elokuva elää edelleen, käsikirjoittajat nyt paljastettu

4.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Autopelisarja Gran Turismoon pohjautuva elokuvaprojekti on edelleen elossa ja jopa kulkemassa eteenpäin. Elokuvasivusto Hollywood Reporter on nyt viimeisimpänä saanut tiedon, että elokuvan käsikirjoittajiksi on kiinnitetty veljekset Jon ja Erich Hoeber, jotka molemmat tunnetaan parhaiten Red-toimintaelokuvista.

Yhteistyötä Hoeberit tulevat viimeisimpien raporttien perusteella tekemään ohjaaja Joseph Kosinskin kanssa, jonka aikaisempiin ohjaustöihin lukeutuvat Tron: Perintö ja Oblivion. Mikäli alkuperäiset suunnitelmat pitävät paikkaansa, on elokuvan tarkoitus kertoa peliharrastajasta, joka kääntyy kilpa-autokuljettajaksi.

Suunnitelmat Gran Turismo -elokuvan tekemisestä paljastettiin ensimmäistä kertaa virallisissa merkeissä kaksi vuotta sitten. Julkistuksen jälkeen maailmalla on jo ehditty myös näkemään dokumenttielokuva Gran Turismo -sarjan isästä Kazunori Yamauchista.

Lähde: Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Onpa erikoinen projekti. Tai ainakin omaan korvaan kuulostaa siltä.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Ei haittais yhtään vaikka ei ikinä valmistuisikaan.

Käyttäjän Seke kuva
Seke

Taas kerran oikein malliesimerkki pelistä joka ei mitenkään voi toimia elokuvana...

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Eli leffa siis kertoo sen mitä GT-academy kooste videotkin. Lisäksi GT academy on ihan totta joten mihin tätäkin leffaa tarvitaan?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En enää ihmettele yhtään näitä mihin kaikkeen leffan voi pohjata kun on jo yksi tehty laivanupotukseen perustuvanakin. En ole katsonut, enkä usko vähäistä aikaani tekeleeseen koskaan upottavanikaan.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Toivottavasti tarina tulee olemaan yhtä mielenkiintoinen kuin pelien yksinpelitarinatkin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Eli leffa siis kertoo sen mitä GT-academy kooste videotkin. Lisäksi GT academy on ihan totta joten mihin tätäkin leffaa tarvitaan?

Tämä.

Nostoja