Grand Theft Auto -draamaelokuvan ensimmäinen traileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto -draamaelokuvan ensimmäinen traileri on täällä

3.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Grand Theft Auto -pelisarjan taustoista kertovan The Gamechangers -elokuvan ensimmäinen traileri on lipsahtanut nettiin. Video ei juuri pituudella hurmaa, mutta se tarjoaa ensimmäisen konkreettisemman silmäyksen siitä, millaista tyyliä ja tunnelmaa elokuvan tuottanut BBC on hakenut luomuksellaan.

Elokuvan on tarkoitus debytoida brittiläisellä BBC Two -televiokanavalla 15. syyskuuta. Leffaa tähdittää Harry Potterina aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Daniel Radcliffe, joka näyttelee Gamechangersissa Rockstar Northin nokkamiesta Sam Houseria. Merkittävässä osassa elokuvassa nähdään myös Bill Paxton, joka esittää GTA-sarjaa kovaäänisesti lakimiesurallaan vastustanutta Jack Thompsonia. Tapahtumiltaan noin 90-minuuttia pitkä elokuva sijoittuu pääasiallisesti vuoden 2002 tienoille.

BBC on tuottanut elokuvan ilman Rockstarin ja sen emoyhtiön Take-Two'n lupaa perustaen elokuvan tapahtumat oikeudenkäyntiasiakirjoihin ja haastatteluihin. Take-Two nostikin Gamechangerin pohjalta oikeusjutun viime toukokuussa tekijänoikeuksiinsa vedoten, mutta se ei näytä estäneen elokuvan tuotantoa.

Lähde: The Guardian, BBC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ai tämä olikin fiktio-leffa väitetyistä tapahtumista?

Harmi...

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Siis miten ihmeessä BBC voi tehdä leffan GTA:sta ilman lupaa? Eikös tää oo ihan selkee oikeusjuttu? En käsitä.

Käyttäjän Walfin kuva
Walfin

Menee ehkä vähän ohi aineen, anteeksi.
Danielin parta vain näyttää siltä kuin se olisi ostettu jostain pilailupuodista :D
Tai Jackass-leffasta kun ne teki häpykarvoista parran yhdelle jampalle.

Antekksi asiaton kommentti, sori, oli pakko... Mä vaan nostan kädet ylös tän trailerin kanssa. En voi mitenkään ottaa tota tosissaan. Alkaa vaan naurattaa.