Grand Theft Auto -emoyhtiö Take-Two iski modaajiin - myös vanhojen GTA-pelien modit vedettiin verkosta / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto -emoyhtiö Take-Two iski modaajiin - myös vanhojen GTA-pelien modit vedettiin verkosta

19.07.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Grand Theft Auto, GTA, Take-Two, modi

Rockstar Gamesin emoyhtiö Take-Two on jatkanut modien vastaista taisteluaan.

Take-Twon kerrotaan lähettäneen viimeisen viikon aikana joukon vaatimuksia Grand Theft Auto -pelisarjan modien jakelun lopettamisesta. Jakelusta poistettujen modien joukossa on esimerkiksi alun perin 16 vuotta sitten julkaistu Grand Theft Auto: Vice City -modi GTA: Liberty City, joka toi Grand Theft Auto III:n Vice Cityn pelimoottorille. Myös Vice Cityn tekstuurit laadukkaammilla versioilla korvaava Vice Cry, useita Rockstar-pelejä yhdistelevä GTA: Underground sekä Liberty City Stories- ja Vice City Stories -pelit Grand Theft Auto: San Andreasiin sovittaneet modit on vedetty jakelusta Take-Twon vaatimuksesta.

Modisivusto ModDB:n mukaan Take-Twon vaatimusten vuoksi jakelusta on poistettu reilun tusinan verran GTA-pelisarjan modeja. ModDB:n yhteisövastaava David Driver-Gommin mukaan sivusto yritti avata tuloksetta keskustelua Take-Twon kanssa modien poistamiseen liittyen. Driver-Gommin mukaan myös toistaiseksi poistopyynnöiltä välttyneet modit voivat edelleen olla poistouhan alla.

Lähde: GTA Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Olisikohan näin : Modit parempia kuin itse "emopeli"? XD.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Sellainen kutina ettei ole tarvetta ostella enää GTA-pelejä jatkossa, mitä tosin helpottaa jo se että Take-Two tulee lypsämään V:tä vielä pitkän aikaa.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Ihan normaalia Take Twolta ja Rockstarilta pilata ilo kaikilta joka asiassa. Mennään vaan oma agenda edellä, eikä pelaajien toiveita paljon kuunnella. RDR Onlinestakin pätchätään aina kaikki bugit yms, joiden kanssa porukalla on hauskaa, mutta peliä rikkovat ongelmat sen kun vaan roikkuu mukana ikuisuuden.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Muistan kun GTA Online julkaistiin ja oli kaikkia hauskoja bugeja jotka oli muille pelaajille harmittomia, mutta ne oli ne mitkä rokkitähti ensimmäisenä korjasi. Tuntuu että heidän pelissä on hauskanpito kielletty ja tarkoitus on vain grindata rahaa tehtävillä. Siksi GTA Online olikin hauskinta ensimmäisen vuoden ajan ja nyt en koskisi muuhun kuin tarinatilaan.

Ja en ymmärrä yhtään näitä yksinpelien modien estämistä iänikuisista peleistä. Onlinen modijutut ymmärrän täysin kun haluavat estää

Nostoja