Grand Theft Auto IV: Lost and Damnedin hinta paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto IV: Lost and Damnedin hinta paljastui

22.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
82

Rockstar on vahvistanut GTA IV:n lisäepisodin, Lost and Damnedin, hinnan asettuvan odotetusti 1 600 Microsoft pisteeseen eli noin kahteen kymmeneen euroon. Lost and Damned julkaistaan yksinoikeudella Xbox 360:lle helmikuun 17. päivä.

Lost and Damned jatkaa Grand Theft Auto IV:ää kertomalla kokonaan uuden tarinan Liberty Cityn prätkäjengiin kuuluvasta Johnny Klebitzistä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän salee007 kuva
salee007

Ei ole lopulta paha hinta jos sen oikeesti haluaa, harmi etten itse 360 omista :(

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Aika paljon saa tästäkin pulittaa. Riippuu tietenkin myös siitä miten paljon uutta stooria (+ muuta sisältöä?) on oikein tulossa.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Mielestäni ihan kohtuu hinta, verraten siihen että tästä varmasti kuitenkin saa paljon pelattavaa. Kun esimerkiksi R&C: Quest 4 Booty on samanhintainen, ja siinä sitä pelattavaa on varmasti vähemmän kuin tässä, niin ei tuo minusta mikään ylikallis hinta ainakaan ole.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ois saanu tulla PS3:eenki :(
eka kerta ku oon kateelline X360:in omistajille :D

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Tuollaista hintaa sille olin odotellutkin. Kuitenkin luvattu uutta radio kanavaa, aseita, ajoneuvoja. Jos sen 5 tuntiakin saisi lisää pelattavaa niin hinta on erittäin kohdillaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt potuttaa kun pointseja on 1500, mutta kaupasta saa lisää :) .Minusta 1200 olisi ollut parempi sillä orginalit on kokonaisia pelejä ja ne saa halvemmalla kuin lisäosan, jossa on kuitenkin vähemmän sisältöä.

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Juutalainen moottoripyörä jengiläinen...hmmm

Pakko olla hyvä siis, kannattaa lukea tuo ennakko jos kyseinen pläjäys kiinnostaa. Hintakin on kohdillaan. Levyversiokin on vissiin tulossa, joten hyvä niin.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

"Tuollaista hintaa sille olin odotellutkin. Kuitenkin luvattu uutta radio kanavaa, aseita, ajoneuvoja. Jos sen 5 tuntiakin saisi lisää pelattavaa niin hinta on erittäin kohdillaan."

Jos tuo on paikkaansa pitävää tietoa, perun edelliset puheeni ja totean, että ei tuo 20€ ole välttämättä liikaa pyydetty tästä lisäosasta. Vaikka saisihan silläkin rahalla vaikkapa WipEout HD:n ladattua (jossa ei tosin ole kovin paljoa sisältöä).

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

"”Tuollaista hintaa sille olin odotellutkin. Kuitenkin luvattu uutta radio kanavaa, aseita, ajoneuvoja. Jos sen 5 tuntiakin saisi lisää pelattavaa niin hinta on erittäin kohdillaan.”

Jos tuo on paikkaansa pitävää tietoa, perun edelliset puheeni ja totean, että ei tuo 20€ ole välttämättä liikaa pyydetty tästä lisäosasta."

http://www.gta4.net/news/index.php Hiukan lisä infoa. Uusia mini pelejäkin tuon mukaan tulossa. Tulossa ei myöskään ole uutta radio kanavaa vaan näköinen biisejä vain lisätty LCHC.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tuleekohan myöhemmin pc:lle