Grand Theft Auto -kehittäjille ylin kunniapalkinto Britannian akatemialta / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto -kehittäjille ylin kunniapalkinto Britannian akatemialta

3.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Grand Theft Auto -sarjasta erityisesti tunnettu pelitalo Rockstar Games on valittu vastaanottamaan seuraava Britannian televisio- ja elokuvataiteiden akatemia BAFTAn kunniapalkinto. Kyseessä on korkein mahdollinen kunnianosoitus, jonka nimekäs akatemia antaa peli-, elokuva- tai televisioalalla tehdystä työstä.

Palkinnon tulevat vastaanottamaan Rockstarin Sam Houser, Dan Houser, Leslie Benzies ja Aaron Garbut. Se jaetaan osana BAFTAn maaliskuun 12. päivä tällä kertaa järjestettävää vuosittaista pelipalkintogaalaa.

– On jännittävää voida antaa tunnustusta sille mahtavalle panostukselle, jonka Rockstar Games on antanut pelialalle viimeisten 16 vuoden aikana. Rockstarin tiimien esittämä luovuus ja intohimo on inspiroinut sukupolven edestä pelinkehittäjiä nostamaan rimaa jokaisella pelinkehityksen osa-alueella, akatemian pelikomitean puheenjohtaja Harvey Elliot kertoo.

Aiemmin pelialan edustajista palkinnon ovat vastaanottaneet Valven perustajajäsen Gabe Newell, jumalpelikonkari Peter Molyneux, Super Marion isä Shigeru Miyamoto sekä The Sims -kehittäjä Will Wright.

Varsinaiset kategoriat ja ehdokkaat uusimman BAFTA-gaalan palkintoja varten löytää akatemian kotisivuilta.

Lähde: BAFTA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Vähän oli hämmentävä tuo kuva tuolla etusivun pikku kuvassa...

Käyttäjän Substance kuva
Substance
Lainaus käyttäjältä One-N07

Vähän oli hämmentävä tuo kuva tuolla etusivun pikku kuvassa...

En aiemmin edes tajunnut, että kuvalla on piilomerkitys.

Käyttäjän European North kuva
European North

Ovat palkintonsa ansainneet. Yhtään huonoa GTA-peliä en ole pelannut tämän 14-vuotisen pelaamisputkeni aikana aina alkaen GTA3:sta - ja peliputki vaan jatkuu...jatkuu...jatkuu...