Grand Theft Auto: Liberty City Stories käännettiin uusille alustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto: Liberty City Stories käännettiin uusille alustoille

17.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Rockstar Games on jatkanut GTA-sarjan tuomista kännyköille ja tableteille Grand Theft Auto: Liberty City Storiesilla. Alkujaan PSP:lle vuonna 2005 julkaistu peli on parhaillaan saatavilla iOS-laitteille, minkä lisäksi myös versio Android- ja Amazon-laitteita varten on tällä hetkellä myös työn alla.

Viimeisimmän versionsa myötä Liberty City Stories on saanut erityisesti joukon teknisiä parannuksia. Pelin varjoja ja valaistusta on laitettu yhdessä sen tekstuurien ja muun taiteen kanssa nyt esimerkiksi uusiksi. Samalla myös pelin piirtoetäisyys on parantunut ja onpa sen kontrolleja sovitettu paremmin kosketusnäytöille sopivaksi.

Hintaa uusimmalle Grand Thef Auto: Liberty City Stories -versiolle kertyy seitsemisen euroa.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En taaskaan näe millään itseäni pelaamassa jotain GTA-peliä mobiilivehkeellä. Chinatown Warsia esimerkiksi on kehuttu kuinka hyvä mobiili-GTA se on. Pelasinkohan edes yhtä tehtävää läpi kun virtuaalinäppäimillä ohjaus alkoi ärsyttämään tukkoisen ruudun (kuvakulma ihan liian lähellä tapahtumia) lisäksi.

Kyllä mobiilivehkeille hyviä pelejä voi tehdä (mm. Angry Birds, Badland ja erityisesti pitämäni Blitzcranks Poro Roundup) mutta näitä perinteisempien pelilaitteiden porttauksia harvoin innostaa pelaamaan. Ne ovat kompromisseja suuntaan tai toiseen, yleensä nimenomaan ohjauksen puolesta.

Mobiilivehkeiltä taas on useimmiten hyvin helppo portata peli myös pc:lle ja/tai konsoleille niin, että ohjaus oikeasti on toimiva.

Suosittelen muuten todellakin kokeilemaan tuota mainitsemaani Blitzcranks Poro Roundupia! Sehän oli ilmainen ainakin jonkun aikaa, joten rahastakaan ei liene kiinni tuon suhteen. Itse tykästyin ja olisin ollut valmis ostamaan pelin. Huom! Ostamaan, en maksamaan mikromaksuja etenemisestä ja muiden pelaajien pelien kampittamisesta, kuten ikävän usein nämä mobiilipelit tekevät.