Grand Theft Auto Online esittäytyy tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto Online esittäytyy tällä viikolla

13.08.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12

Grand Theft Auto Onlinesta nähdään ensimmäiset maistiaiset tällä viikolla. Pelin kehittäjä Rockstar Games on vahvistanut, että ensi kuussa ilmestyvän GTA V:n moninpeliosioon keskittyvä traileri julkaistaan torstain aikana. Tarkkaa kellonaikaa ei ilmoitettu.

GTA Onlinesta annettiin jo muutaman sekunnin verran esimakua edellisessä Grand Theft Auto V -pelikuvavideossa, joka liitettynä alla. Verkkopelimeininkiä nähdään trailerin lopussa.

Grand Theft Auto V julkaistaan syyskuun 17. päivä PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

 

 

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jessepulla kuva
Jessepulla

Ettei nyt kuitenkin olisi tulossa Xbox 360:lle?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

GTAIV:n moninpeliä tuli pariin kertaan kokeiltua ja se oli yllättävän hauskaa. Mielenkiinnolla odottelen...

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

" Näytönohjainvalmistaja Nvidia on lipsauttanut tuloskatsauksensa yhteydessä mielenkiintoisen maininnan uudesta GTA:sta. Yhtiö nimittäin ennakoi, että syksyn vahva pelitarjonta - "kuten Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V ja Assassin's Creed IV" - kannustaa pelaajia päivittämään tietokoneitaan.

Asiasta tekee mielenkiintoisen se, ettei Rockstar ole vahvistanut GTA V:ttä PC:lle. Peli ilmestyy 17. syyskuuta PS3:lle ja Xbox 360:lle. Tietääkö Nvidia jotain enemmän, jää nähtäväksi." Myös PC................Ehkä samana päivänä toivon mukaan (:

Käyttäjän GTA_COD.FANIPOIKA kuva
GTA_COD.FANIPOIKA

Jes.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Mielenkiinnolla odottaessa. GTA IV:n multiplayer ei oikein sytyttänyt. Mutta tämä vaikuttaa jo lupaavalta. Laajempi maailma, aseiden käyttö ja vaihtaminen näyttää helpommalta. Ja mikä tärkeintä...lentävät kulkuneuvot! Lentokoneet ja helikopterit. Suurin syy miksi GTA IV: moninpeli ei sytyttänyt olikin juuri se, että lentävät kulkuneuvot puuttuivat.
(Kun näin otsikon, luulin että tulossa oli GTA MMO. Mutta GTA:sta ei voisi mitenkään tehdä sujuvaa MMO:ta. Tietenkin joku maksimitasonen ajaa urheiluautolla kaikkien päältä aloitusalueella :) )

Käyttäjän Jessepulla kuva
Jessepulla
Lainaus käyttäjältä JoniH99

Mutta GTA:sta ei voisi mitenkään tehdä sujuvaa MMO:ta. Tietenkin joku maksimitasonen ajaa urheiluautolla kaikkien päältä aloitusalueella )

Ei MMO:ssa tarvitse olla mitään kokemustasoja. GTA-MMO voisi itseasiassa toimia erittäinkin hyvin, vaikka meininki saattaisi olla melko kaoottista.

Käyttäjän Moi1234 kuva
Moi1234

Odotan mielenkiinnolla :)

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Edelleen haaveissa että yksinpeliin voisi hypätä kaksi kaveria ohjaamaan muita hahmoja.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ovat ilmeisesti aikalailla panostaneet tähän Onlineen joten odotukset ovat kohtuu suuret. GTA IV:n moninpelissäkin piisasi viihdettä tunneiksi vaikka siinä tulikin lähinnä vain häröiltyä kavereiden kanssa.

Jonkinlainen coop -tyylinen ratkaisu olisi hyvä. Pystyisi vaikka toteuttamaan niitä ryöstöjä tai muita tehtäviä yhdessä.
Olisi eeppistä lähteä ryöstämään pankkia helikoptereilla ja 10 hengen porukalla

Lainaus käyttäjältä Demppa

Edelleen haaveissa että yksinpeliin voisi hypätä kaksi kaveria ohjaamaan muita hahmoja.

Tämäkin olisi niiiin siistiä, mutta uskon että yksinpeli pitää pelata yksin hahmoja vaihtamalla. Toivottavasti olen väärässä

Käyttäjän mulla60 kuva
mulla60

jäi vähä epäselväks että onko tämä Online nyt erillinen peli vai osa GTA V:sta...