Grand Theft Auto V ei hidasta, myyntiluvut käsittämättömiä / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto V ei hidasta, myyntiluvut käsittämättömiä

4.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7

Julkaisija Take-Two Interactive on toimittanut jo 45 miljoonaa kappaletta Grand Theft Auto V:tä kauppojen hyllyille.

Loppuvuoden tilinpäätöksessään Take-Two ilmoitti pelkästään uuden sukupolven GTA V:tä toimitetun jo kymmenisen miljoonaa. Vaikka toimitusluvut eivät käänny suoraan myyntiluvuiksi, voi pelin odottaa paukuttelevan lisää ennätyksiä hartaasti odotetun pc-version ilmestyessä maaliskuun lopulla. Jo näillä myyntiluvuilla Grand Theft Auto V lähestyy vakaasti kaikkien aikojen myydyimpien pelien kolmen kärkeä.

Raportissaan Take-Two lupaili jälleen Grand Theft Auto Online -verkkopelin useampaan kertaan myöhästyneiden Heist-ryöstötehtävien saapuvan alkuvuodesta ilmaisen päivityksen muodossa. Päivityksestä puhuttiin kuitenkin myös pc-version yhteydessä, joten tehtäviä tuskin kannattaa odottaa ennen pc-julkaisupäivää.

Grand Theft Auto –uutisten ohella Take-Two ilmoitti julkaisevansa tulevaisuudessa uusien Borderlands-, NBA- ja WWE 2K –pelien lisäksi aivan uutta materiaalia. Lisää julkaisijan suunnitelmista kuullaan raportin mukaan lähikuukausina.

Alun perin edellisen sukupolven konsoleille syksyllä 2013 julkaistu Grand Theft Auto V ilmestyy pc:lle 24. maaliskuuta. 

Lähde: VG247, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

On alkanut mennä vähän maku GTA:han ja Rockstariin näitten jatkuvien myöhästymisien jne. takia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitä siellä top-3:ssa sitten on? Onko Wow kenties?

Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

On alkanut mennä vähän maku GTA:han ja Rockstariin näitten jatkuvien myöhästymisien jne. takia.

Itselläni ei niinkään maku mennyt tai mitään mutta onhan tuo aika surkuhupaista että tuon tason firma ei oikeasti saa päätettyä sitä päivää ja ei tajua pitää turpaansa kiinni jos niitä ei varmasti saada silloin ulos kun luvataan.

Käyttäjän Core kuva
Core

On toki totta, että jos päivä ilmotetaan niin sitä ei ihan hevillä kannattaisi muuttaa, mutta kyllä itse nostan hattua myös Rockstarille (ja Witcherin tekijöille), että reilusti sanovat että tuote ei ole vielä valmis ja se myöhästyy, koska paskaa ei haluta pistää pihalle. Eiköhän meillä oo tarpeeks noitakin firmoja, jotka työntävän sen paskan kyllä ulos, mutta empä näe jengin kiittelevän että "olipa hyvä että tunkivat keskeneräisenä ulos, enhän mä kyllä pääse edes peliin ilman että se crashaa, mutta ainakin julkasupäivä piti!!" :D

Itsellä GTA V on vielä kokematta, tässä jossain vaiheessa ostan X1:lle kun hinnat vähän vielä tippuu käytetyissä peleissä.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä zappah

Mitä siellä top-3:ssa sitten on?

Super Mario Bros ainakin on ollut ykköspallilla ties kuinka kauan. Wii Sports on toki varmaan aikojen loppuun asti kaikkien aikojen ykkönen riippuen laskentatavasta sillä konsoli bundlattiin isossa osassa maailmaa konsolin mukaan joten tavallaan sen myyntejä ei pitäisi laskea mukaan näihin myyntilistoihin. Sama homma Game Boyn Tetriksen kanssa ja muistini mukaan myös Mario Kart Wiillä oli myytyjä kappaleita jotain 30 ja 35 miljoonan välillä.

Lainaus käyttäjältä Core

nostan hattua myös Rockstarille (ja Witcherin tekijöille), että reilusti sanovat että tuote ei ole vielä valmis ja se myöhästyy, koska paskaa ei haluta pistää pihalle. Eiköhän meillä oo tarpeeks noitakin firmoja, jotka työntävän sen paskan kyllä ulos, mutta empä näe jengin kiittelevän että "olipa hyvä että tunkivat keskeneräisenä ulos, enhän mä kyllä pääse edes peliin ilman että se crashaa, mutta ainakin julkasupäivä piti!!"

Aivan joo. GTA V:n nettipeli olikin julkaisussa melkoista priimatavaraa toimivuudeltaan...

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Aivan joo. GTA V:n nettipeli olikin julkaisussa melkoista priimatavaraa toimivuudeltaan...

Ehkäpä se onkin se syy miksi tätä julkaisua siirretään. Itsellä on ehkä hiukan normaalia enemmän ymmärrystä verkkopohjaisiin ongelmiin, ei Rockstarilla ole mitään mahdollisuutta testata näin suositun pelisarjan nettipuolen toimivuutta autenttisissa oloissa. Toki voidaan teoreettisesti hommata tarpeeksi rautaa, että x-määrä pelaajia pitäisi toimia, mutta taisi GTA V:n myynnit ylittää odotukset ja peli on pääasiassa kuitenkin yksinpeli, joten ehkä sekin vaikutti arvioihin. Tai sitten kyseessä oli vaan joku bugi, mitä ei myöskään havaittu omissa testeissä.

Mutta, en tiedä valitatko sinä siirretystä julkaisupäivästä, mutta aina välillä näkyy niitä, jotka eivät ole tyytyväisiä kun peli tulee puuttellisena "ajallaan", mutta samaan aikaan vinkuvat siitäkin, että peliä siirretään toimivuuden varmistamiseksi.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Itse "valitan" siitä että Rockstar ei anna kunnollisia uutisia. Vaan sanoo että "joo heistit tms. tulee sit joskus". Itse jo yli vuoden ajan odottaneena alan olla tympääntynyt. Enemmän tuntuu pelaajat tekevän lisä sisältöä peliin kuin R*.

Käyttäjän Maetco kuva
Maetco
Lainaus käyttäjältä zappah

Mitä siellä top-3:ssa sitten on?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games