Grand Theft Auto V jo Steamin myydyimpien listan kärjessä - ladattavissa huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto V jo Steamin myydyimpien listan kärjessä - ladattavissa huomenna

6.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Grand Theft Auto V jo Steamin myydyimpien listan kärjessä

Grand Theft Auto V hallitsee Steamin myydyimpien pelien listaa jälleen pelkillä ennakkotilausluvuillaan.

Vielä reilun viikon päässä julkaisustaan oleva pc-versio on keikkunut listan kärjessä jo viikkoja, mutta on jälleen palannut aivan kärkeen lähestyvän ilmestymispäivänsä alla. Hartaasti odotettu teos on näin päihittänyt puhtaalla ennakkomyynnillä monen muun jo julkaistun suurpelin, ja on suhannut jälleen myös huippusuositun suomalaisen Cities: Skylinesin ohi listalla.

Innokkaimmat pelaajat voivat välttyä mahdollisilta verkkovaikeuksien aiheuttamilta pettymyksiltä julkaisupäivänä lataamalla pelin jo etukäteen. Rockstarin mukaan Grand Theft Auto V:n voi ladata jo huomenissa Steamista ja kehittäjän omasta verkkokaupasta, mutta siihen ei pääse varsinaisesti käsiksi ennen ensi viikon tiistaita. Pelillä on kokoa ladattuna noin 65 gigatavua.

Pelinsä muualta tilanneita Rockstar kehottaa ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään ennakkolatauksien tiimoilta.

Grand Theft Auto V saadaan vihdoin pc:lle useiden myöhästymisten jälkeen 14. huhtikuuta. Ennakkolatausmahdollisuuden aukeamiselle ei ole vielä annettu tarkkaa aikataulua.

Lähde: Rockstar Support, Steam, Garry.tv

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi sen voi ladata ennakkoon myös heidän omasta kaupastaan, koska sieltä sen ostin. Kaikkia periaatteitani ja tapojani vastaan. Tein sen lähinnä sikai, että sain L.A. Noiren kylkeen.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Vielä vois myöhästyä...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Onneksi sen voi ladata ennakkoon myös heidän omasta kaupastaan, koska sieltä sen ostin. Kaikkia periaatteitani ja tapojani vastaan. Tein sen lähinnä sikai, että sain L.A. Noiren kylkeen.

Tuntuvat puskevan sitä omaa Social Clubiaan läpi. Katsellut kanssa että kaikkialla muualla on paremmat ennakkotilausedut mitä steamissa.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Varmasti hieno peli, mutta alkaa näyttää vähän siltä, että tästä voisi tehdä versiot vaikka Atarille tai Gizmondolle, ja nekin myisivät kymmeniä miljoonia kappaleita.

Nostoja