Grand Theft Auto V -päähahmo Franklin palaa uudella GTA Online -tarinasisällöllä – Dr. Dre ja tuoretta musiikkia myös mukana / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto V -päähahmo Franklin palaa uudella GTA Online -tarinasisällöllä – Dr. Dre ja tuoretta musiikkia myös mukana

8.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Grand Theft Auto V, Franklin, GTA, GTA Online, Grand Theft Auto Online, Dr. Dre,

Rockstar Games on tuomassa takaisin Grand Theft Auto V:n päähenkilöihin lukeutuneen Franklin Clintonin uudella Grand Theft Auto Onlinen tarinasisällöllä.

15. joulukuuta julkaisunsa saa verkkopelin sisällä pelattava tarinaosuus The Contract, jossa Franklin ja tämän uusi Vinewoodin eliittejä palveleva Partner-palvelu kaipaisivat pelaajan apua. Yhteistyö vie Los Santosin kulkijat jäljittämään rap-artisti Dr. Dren kadonnutta puhelinta, jonka on määrä pitää sisällään upouusia musiikkikappaleita. Mistään satunnaisesta keikasta ei ole ilmeisesti kuitenkaan kyse, sillä tarinan kerrotaan vievän pelaajan useisiin kohteisiin aina Franklinin vanhoista kotikonnuista kaupungin kuumimpiin bileisiin sekä FIB:n toimistoihin.

Tarkempia yksityiskohtia on määrä saada lähempänä The Contractin julkaisua. Oheisen trailerin ohella Rockstarilla kuitenkin vihjataan, kuinka tulossa on myös vielä uusi erikoisvieraan juontama radiokanava sekä kokonainen läjä uutta musiikkia, kuten yksinoikeustuotoksia juurikin Dr. Drelta.

Sisältö vaikuttaisi olevan samaa, jonka tulosta rap-artisti Snoop Dogg hehkutti aiemmin lokakuussa.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Taas todennäköisesti samaa keskinkertaista skeidaa, joka on "hauskaa" sen ekan tunnin ajan. Ja muutenkin taas räppiä yms.... Joskus voisi tulla vähän raskaampaakin musiikkia.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Smiling Nik

Taas todennäköisesti samaa keskinkertaista skeidaa, joka on "hauskaa" sen ekan tunnin ajan. Ja muutenkin taas räppiä yms.... Joskus voisi tulla vähän raskaampaakin musiikkia.

"Soitin vain kertoakseni ettei Rock'n'Roll ole kuollut, hän on vain kadoksissa..."

Nostoja