Grand Theft Auto V päivättiin PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille – GTA III -juhlayllätyksiä kiusoiteltu

GTA Online saa samalla oman itsenäisen versionsa, joka on ilmainen PS5-pelaajille ensimmäiset kolme kuukautta.

18.5.2021 14:39

Grand Theft Auto V saa oman PlayStation 5- ja Xbox Series -versionsa 11. päivä marraskuuta, Rockstar Games on vahvistanut.

Uusille alustoille pelistä luvataan ”laajennettua ja paranneltua” versiota, joka on varustettu sekä teknisillä viilauksilla että uusilla ominaisuuksilla. Jo tämän kesän aika verkkopeuoli GTA Onlineen saapuvan uuden sisällön luvataan myös tarjoavan erityisetuja kaikille heille, jotka pelaavat uusia versioita niiden saapuessa.

Yhdessä uuden sukupolven versioiden kanssa Grand Theft Auto Onlinesta julkaistaan molemmilla alustoille myös oma itsenäinen versionsa. PlayStation 5:llä pelaajat voivat napata sen itselleen ilmaiseksi ensimmäisen kolmen kuukauden aikana.

Lisäksi aina uuden sukupolven version julkaisuun asti PlayStation Plus -tilaajille tarjotaan GTA Onlinen PlayStation 4 -versioon joka kuukausi miljoonan GTA-dollarin edestä ylimääräistä valuuttaa käytettäväksi.

Myöhemmin tänä vuonna Rockstar on muodossa jos toisessa juhlistamassa myös Grand Theft Auto III:n 20-vuotista taivalta. Yhtiö ei ole tarkkaan vielä kertonut, mitä kaikkea siltä sopii odottaa, mutta luvassa pitäisi olla ainakin ”hauskoja yllätyksiä”.

Grand Theft Auto III:n lähestyvän 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi meillä on aina vain enemmän hauskoja yllätyksiä jaettavana, kuten jotain erityisesti GTA Online -pelaajille, Rockstar kiusoittelee.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa