Grand Theft Auto V rötöstelee vielä myös uudella konsolisukupolvella – GTA Online itsenäistyy sekin

Mitä olisikaan pelilaite ilman Grand Theft Auto V:tä?

12.6.2020 02:14

Uusillakaan pelilaitteilla ei tarvitse jäädä ilman Grand Theft Auto V:tä. Rockstar Games on vahvistanut, että vuoden 2021 puolivälissä peli tuodaan ”uuden sukupolven konsoleille, kuten PlayStation 5:lle”, mikä kuulostaa kovasti myös siltä, että Xbox Series X saa sekin vielä oman versionsa.

GTAV:n uuden sukupolven versiot ottavat ilon irti lisätehoista lupaamalla teknisiä parannuksia, visuaalisia viilauksia ja ylipäätänsä parempaa suorituskykyä. Käytännössä tarjolle on tarkoitus saada siis aina vain kauniimpi ja responsiivisempi peli.

Samoihin aikoihin Rockstar Games kertoo tuovansa pelin GTA Online -verkkopuolesta myyntiin myös uuden itsenäisen version. PlayStation 5 -pelaajilla on mahdollisuus saada se itselleen veloituksetta kolmen kuukauden ajan osana PlayStation Plus -jäsenyyttä. Plus-jäsenyydellä on luvassa noin vuoden ajan myös etuja PS4:llä, sillä Plus-jäsenet saavat jokaisena pelaamanaan kuukautena miljoonan virtuaalitaalan edestä pelin sisäistä valuuttaa käyttöönsä aina siihen asti, kunnes GTA Online saapuu PlayStation 5:lle.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa