Grand Theft Auto: Vice City Stories / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auto: Vice City Stories

25.07.2006 // Kirjoittanut: Riot
42

Rockstar on julkaissut lokakuun lopussa PSP:lle julkaistavan Grand Theft Auto: Vice City Storiesin paketin kansikuvan. Peli sijoittuu, kuten parin vuoden takainen Vice Citykin, 1980-luvulle.

GTA_VCS_PSP_lite.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siisti kansi

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Siis onko tämä totta ? Ihan perkeleen hieno kansi, uskomatonta! Tuohan päihittää miltei kaikki edellisten GTA-pelien kannet, vaikkakin Vice City pitää vieläkin sitä ykköspaikkaa. ;)

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Vice City oli minulle paras GTA ikinä. Sen maailma on juuri yhtä hurja kuin niissä 1980-luvun hurjissa telkkariohjelmissa, joita katsottiin vain vanhempien luvalla. Lienee siis selvää, että Vice City Storiesin on ylitettävä aika korkealle asetettu rima.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Vau! Tuohan on oikeasti tyylikäs, vähintäänkin yhtä hieno kuin SA:n kansi. Tämä on kyllä pakkohankinta; näitä varten se PSP:kin tuli hankittua. LCS:ssä vaan oli ihan liikaa niitä pikkutehtäviä, kun juonen jälkeen pelistä oli vedetty läpi vasta 40 %. Toivottavasti VCS pistää vähän paremmaksi.

Toivottavasti kukaan noista viiksihemmoista ei muuten ole päähahmo...

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Kuvasta voi muuten spotata ainakin Big Mitch Bakerin, joka voisi hyvin olla päähahmo. Toivottavasti kuitenkaan ei, koska vihaan sen prätkää. Myös Cortez ja Mercedes näyttäisivät olevan pelissä. =)

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

"Oh, didn't see this coming". Kansista GTA3:n kansi on the shiznit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Julkaisupäivät ovat 17 lokakuuta USA:ssa ja 20. Euroopassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oi herää halus taas pelata vanhaa kunnon Vice Cityä PS2:lla :-) Jos ne nyt taas julkaisee PS2 -version Vice City Storiesista niin pitää se ostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vice Cityn olisi pitänyt olla se virallinen Miami Vice -peli. Mikään muu peli ei ole vanginnut yhtä hyvin tuon kaikkien aikojen kowimman kyttäsarjan 80-luvun henkeä.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Kai tämä tulee myös PS2:lle? Ja tullaankohan koskaan julkaiseman GTA: San Andreas Storiesia?

Nostoja