Grand Theft Auto V:n myynnit jatkuvat huikeina – 70 miljoonaa jo kasassa

Kolmisen vuotta sitten ensimmäisen kerran julkaistu Grand Theft Auto V myy kuin häkä. Onpa taas yksi tasaluku myynneissä ohitettu.

5.11.2016 11:32

Rockstar Gamesin Grand Theft Auto V on myynyt vuosien saatossa jo yli 70 miljoonan kopion verran.

Hulppeat 70 miljoonan lukemat on laskettu kaikkien alustojen yhteenlasketuista myyntimääristä. Grand Theft Auto V julkaistiin alun perin PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä reilut kolme vuotta takaperin. Sittemmin eeppinen avoimen maailman seikkailu on saanut käännöksensä myös pc:lle ja uudemman sukupolven konsoleille. Myyntiluvut jatkuvat edelleen kiitettävinä, onhan kyseessä jo nykymittapuulla kohtuullisen vanha julkaisu. Erityisesti GTA Online -verkkopuolen menestys on yllättänyt kehittäjätkin positiivisesti.

Grand Theft Auto V on nyt maailman kautta aikojen neljänneksi myydyin peli heti Tetriksen, Minecraftin ja Wii Sportsin jälkeen. Perässä seuraavat alkuperäinen Super Mario Bros. sekä Mario Kart Wii.

Rockstar Gamesin seuraava julkaisu on ensi vuonna Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle ilmestyvä Red Dead Redemption 2, jolle analyytikot ovat ennakoineet myös varsin vahvaa menestyskulkua.

Lähde: Dualshockers 

Lisää luettavaa