Grand Theft Auton tekijät luottavat PS2:een ja Wiihin / Uutiset / pelaaja.fi

Grand Theft Auton tekijät luottavat PS2:een ja Wiihin

6.02.2007 // Kirjoittanut: Riot
20

Rockstar Games ilmoitti täysin yllättäen kehittävänsä jatko-osan vuonna 2005 julkaisemalleen Manhunt-pelille. Manhunt 2 julkaistaan tänä kesänä PlayStation 2:lle, PSP:lle ja Wiille.

Manhunt (K-18) sai väkivaltaisuutensa takia osakseen paljon negatiivista julkisuutta, mutta tosipelaajat tietävät, että kyseessä oli nerokkaasti suunniteltu peli, jonka haastetaso oli korkea. Manhunt oli häivepelaamista parhaimmillaan, mutta pelin brutaali ja painostava meininki oli monille liikaa. Valitettavan moni pelästyi kohusta ja tuomitsi pelin.

Pelissä esiinnyttiin sekopäisen ohjaajan Starkweatherin snuff-filmissä. Pelaaja oli murhaaja nimeltä James Earl Cash, joka selviää teloituksesta ja päätyy Starkweatherin "leikkikentälle". Se on valtava suljettu alue, jota kansoittavat sekopäiset hullut yrittävät tappaa Cashin samalla, kun Starkweatherin videokamerat kuvaavat toimintaa koko ajan.

Jatko-osan kehittää Rockstarin uusi, kaksi vuotta sitten perustama Rockstar London -studio, joka hoitaa PS2- ja PSP-versiot. Wii-version tekee Rockstar Toronto, joka kunnostautui erinomaisella The Warriors -pelillä. Alkuperäisen pelin kehitti Grand Theft Auto -sarjaan keskittyvä Rockstar North, joka työstää GTA4:ää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näyttää siltä, että Wiitä ei voi muiden Nintendo-konsolien tapaan kutsua "lasten konsoliksi". Wii on vielä vailla ensimmmäistäkään Mario-peliä, minkä lisäksi tulossa ovat mm. Godfather, Driver, Resident Evil, Scarface ja nyt tämä. Itse en hirveästi välitä ainakaan Manhuntista, mutta kiva se on kun Wiin asiakaskunta laajenee.

Wiille julkistetaan wiikottain kasa kehityksessä olevia pelejä. Nintendolla menee hienosti, toivottavasti tahti pysyy yllä! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ohhoh :O Kyllä tämä on hyvä, että talot alkaa luottamaan Wiihin ja valmistamaan pelejä.
Toisiaan, eipä kaverit pääse enään hehkuttelemaan sillä kuinka Nintendon uusin "konsolikin on lasten konsoli" :=)

Vielä jos jaksaisivat pistää GTA Wii:n pystyyn :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei se ensimmäinen kovin hyvä pelinä ollut.Peli oli niin kutsuttu "one trick pony" eli pelaaminen koostui pelkästään siitä kuinka näyttävästi ja sadistisesti pystyi tappamaan väijymiään ihmisiä mistä sai sitten pojoja.Mielestäni se ei ollut kovin hyvä motiivi pelaajalle laittaa niskaan koska pelin kannalta eikä varsinaista tavoitetta pelin edetessä tullut vastaan,pelin olisi pitänyt olla monipuolisempi jotta kiinnostus olisi säilynyt.Pidemmän päälle pari tuntia jaksoin pelata kun se toisto alkoi puuduttaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pitäis varmaan hankkii toi Manhut 1 ennen ku ton kaggosen hommaa ku pysyn vielä nykyisellä sukupolvella jonkinaikaa :D

Käyttäjän Tiduzz kuva
Tiduzz

Melkoinen häly tuosta taas varmasti nousee..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

JEHUU MANHUNT 2 kyllä,kyllä nyt huudetaan Ihanaa rockstar ihanaa..

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Asiaa... Manhunt on hyvä peli ja varmasti kakkonenkin tulee oleen.
Pidetään peukkuja pystyssä että se tulisi myös Xbox360:lle ja PS3:lle.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Manhunt 2 joutuu korjaamaan aika paljon puutteita joita on alkuperäisessä pelissä, mutta positiivisin asentein jatko-osaa odotan. Pidän brutaalisesta väkivallasta videopeleissä!

Käyttäjän Kokiri kuva
Kokiri

Mahtavaa tätä olen oottanut ! Yksi parhaista ps2 peleistä ja rockstarin peleistä saa jatkoa. Jes !
Ja vielä wiille ! Saapahan wiikin jotain kunnon "mättöä" pelikokoelmaansa .

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"PSP-PS2-Wii..
Kuka ei kuulu joukkoon? :p"

PSP.

Nostoja