Grim Fandango palaa tammikuussa – Day of the Tentaclesta myös remaster-versio

Grim Fandangoa pelataan taas aina vain paremmassa kuosissa ensi vuoden alussa, kun pelin remaster-versio saapuu niin PlayStationeille kuin pc:llekin.

6.12.2014 20:30

Sony ja Double Fine ovat vahvistaneet julkaisupäivän Grim Fandango Remasteredille. Legendaarisen seikkailupelin nykypäivään uusin kontrollein ja parannelluin grafiikoin tuova tuotos saadaan Yhdysvalloissa PlayStation 4:lle, Vitalle, Windowsille, OS X:lle ja Linuxille tammikuun 27. päivä.

Oletettavasti Euroopassa PlayStation-versioiden julkaisu tapahtuu päivää myöhemmin, kun taas pc-versiot saapuvat myyntiin muun maailman tahtiin.

Grim Fandangon julkaisupäivän ohella Double Fine ja Sony ovat lisäksi vahvistaneet, että toinen vanha LucasArts-seikkailu Day of the Tentacle on myös saamassa vielä vastaavanlaisen remasterointikäsittelyn. Uusitussa muodossa myös se on ajan myötä tarkoitus tuoda saataville niin PlayStation 4:lle, Vitalle, Windowsille, Linuxille kuin OS X:llekin.

Double Finen joukkorahoitettu seikkailupeli Broken Age ei sekään ole jäämässä ilman PlayStation-käsittelyä. Peli saadaan kokonaisuudessaan PlayStation 4:lle ja Vitalle ensi vuonna.

Lisää luettavaa