Grand Theft Auto V:een luomistyökaluja tällä viikolla, uutta tarinasisältöä ensi vuonna

Rockstarin tovin aikaa lupailema Content Creator -työkalu saapuu GTA Onlineen tällä viikolla. Samalla lupailtiin, että GTA V:n tarinakin saisi ensi vuonna hieman lisää sisältöä.

9.12.2013 20:11

Rockstar Games on tuuppaamassa kuluvan viikon aikana uutta sisältöä Grand Theft Auto Onlineen. Mahdollisesti jo huomenna julkaisunsa on saamassa omien moninpelitehtävien luonnin mahdollistava Content Creator -työkalu, joka tosin on aluksi saatavilla vasta beetaversion muodossa.

GTA Onlinen luomistyökaluilla pelaajien pitäisi pystyä luomaan sekä omia tappomatseja että myös ajokisoja peliin. Luomuksiaan pääsee luonnollisesti jakelemaan halutessaan vaikkapa koko maailmalle ja onpa Rockstar itsekin pyrkimässä nostamaan parhaita luomuksia esille aina silloin tällöin.

Vielä ennen uuden vuoden saapumista GTA Online laajenee myös uudella Capture-pelitilalla. Capturen idea muistuttaa tyyliltään hieman lipunryöstöä, mitä nyt siinä eri pelaajatiimit yrittävät varastaa toistensa tukikohdista aikalailla kaiken, mitä ei ole pultattu maahan kiinni.

Ensi vuonna vuorostaan Rockstar lupaa GTA Onlinen laajenevan viimein yhteistyönä pelattavilla ryöstökeikkatehtävillä. Varsinaista Grand Theft Auto V:n tarinatilaakaan ei ole unohdettu, sillä kehittäjien aikeena on tarjota vielä uutta tekemistä niin Michaelille, Trevorille kuin Franklinillekin.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa