GTA: Chinatown Wars - Ensimmäiset tiedot / Uutiset / pelaaja.fi

GTA: Chinatown Wars - Ensimmäiset tiedot

19.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
63

Seuraava Grand Theft Auto alkaa hahmottua. DS:lle ilmestyvästä Chinatown Warsista paljastettiin ensimmäiset tiedot Nintendo Power -lehdessä.

Nintendon käsikonsolille ilmestyvää GTA:ta ei ole kaunisteltu, vaan se tulee olemaan lapsilta kielletty. Peli kuvataan isometrisestä kuvakulmasta, kuten alkuperäiset GTA:t. Peli sisältää vapaan pelimaailman ja käyttää DS:n kosketusnäyttöä hyväkseen.

Chinatown Wars sijoittuu Libert Cityyn, jota on muokattu hieman DS:lle sopivammaksi. Ruudulla tulee olemaan paljon autoja, ihmisiä ja muita objekteja. Mukana on myös runsaasti musiikkia ja radiokanavia (biisit pääasiassa instrumentaaleja) sekä vaihtuvat vuorokauden ajat ja sääefektit.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars ilmestyy Nintendo DS:lle ensi vuoden alussa.

Lähde: Nintendo Power ja Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulee olemaan kauhea tekele.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Peli kuvataan isometrisestä kuvakulmasta, kuten alkuperäiset GTA:t." Siis tarkottaako toi sitä että se kuvataan ylhäältä? Voin kertoa että itse en kyllä jaksais nykyään pelata sellasta peliä. Luulin aluks että Chinatown Wars tulee olemaan samanlainen kuin Liberty City Stories ja Vice City Stories PSP:llä...

Käyttäjän Salmari kuva
Salmari

DS on kyllä mahdottoman huono alusta tällaiselle. Liian vähän tehoja niihin ominaisuuksiin, joista GTA saa taikansa. Olisivat vaikka mieluummin sitten räätälöineet Wiille uuden GTA:n noiden vanhojen pelimoottoreiden päälle.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Kyllä jos tulee edes lähelle niin hyvä peli kun GTA 1 tai 2 niin tulee kyllä tämä ostettua, vaan se ongelma et ei ole vielä itse laitettakaan, mutta hyvinhän tässä on aikaa. Alkuperäiset GTA:t oli ja on edelleen hauskoja, ja nykyään nekin saa ilmaiseksi. :)

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jes! Isometrinen kuvakulma, palataan vanhanliiton malliin, ah ihanuutta.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Jospa tästä saataisiin DS:n elvyttäjä.. Ollut pölyttymässä nyt kuukausia pelien puutteen vuoksi.

Käyttäjän Zant kuva
Zant

Retroa... Kelpaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nintendo power :D huolestuttava nimi lehdellä(nintendo valtaa maailman theme)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kaikki eivät tule pitämään vanhemmasta GTA-tyylistä, mutta ratkaisu lienee ehdottomasti paras DS:llä. Toivottavasti luvassa olisi monipuolista pelattavaa.

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Tästä tulee varmasti upeaa!
Isometrinen kuvakulma on mahtava asia! :)