GTA: Chinatown Wars ja Star Wars: Knights of the Old Republic löysivät Android-pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

GTA: Chinatown Wars ja Star Wars: Knights of the Old Republic löysivät Android-pelaajat

23.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Joulun lähetyessä kovaa vauhtia on Android-pelaajien hyppysiin hiipinyt parikin nimekästä seikkailua pitkän odottelun jälkeen. Kyseiset pelit ovat sekä Grand Theft Auto: Chinatown Wars että Star Wars: Knights of the Old Republic.

Peleistä nuorempaa polvea edustaa Chinatown Wars, joka alun alkaen tavattiin DS:llä vuonna 2009. Lintuperspektiivistä kuvattu, varsin mielenkiintoisilla minipeleillä kyllästetty GTA-seikkailu on sittemmin löytänyt tiensä myös PSP:lle ja iOS:lle, joista Applen laitteilla peli tosin päivittyi vasta universaaliksi sovellukseksi noin neljän vuoden odottelun jälkeen. Myös muutama tuore ominaisuus, kuten Retina-tuki, saatiin samalla peliin.

Knights of the Old Republicille ikää on kertynyt jo reilut 13 vuotta. Alkujaan pc:llä ja Xboxilla tavattu peli on sekin ollut iOS:llä saatavilla jo reilun vuoden, joten matka Androidille ei senkään osalta ollut aivan suoraviivaisin.

Lähde: Rockstar Games, Aspyr Media (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Hienoa, peli minusta paras GTA.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hyvin jännä tosiaan että näinkin kauan kesti. Olisin uskonut Chinatown Warsin olevan ensimmäisenä mobiiliporttien listalla, kun alunperinkin suunniteltu matkalla pelattavaksi. DS:llä toimi yllättävän hyvin.