GTA: Chinatown Wars ja Star Wars: Knights of the Old Republic löysivät Android-pelaajat

Android-laitteille on saatu jälleen pari kappaletta peliklassikoita GTA: Chinatown Warsin ja Star Wars: Knights of the Old Republicin saavuttua vihdoin alustalle.

23.12.2014 18:38

Joulun lähetyessä kovaa vauhtia on Android-pelaajien hyppysiin hiipinyt parikin nimekästä seikkailua pitkän odottelun jälkeen. Kyseiset pelit ovat sekä Grand Theft Auto: Chinatown Wars että Star Wars: Knights of the Old Republic.

Peleistä nuorempaa polvea edustaa Chinatown Wars, joka alun alkaen tavattiin DS:llä vuonna 2009. Lintuperspektiivistä kuvattu, varsin mielenkiintoisilla minipeleillä kyllästetty GTA-seikkailu on sittemmin löytänyt tiensä myös PSP:lle ja iOS:lle, joista Applen laitteilla peli tosin päivittyi vasta universaaliksi sovellukseksi noin neljän vuoden odottelun jälkeen. Myös muutama tuore ominaisuus, kuten Retina-tuki, saatiin samalla peliin.

Knights of the Old Republicille ikää on kertynyt jo reilut 13 vuotta. Alkujaan pc:llä ja Xboxilla tavattu peli on sekin ollut iOS:llä saatavilla jo reilun vuoden, joten matka Androidille ei senkään osalta ollut aivan suoraviivaisin.

Lähde: Rockstar Games, Aspyr Media (Twitter)

Lisää luettavaa