GTA-herkkua japanilaisille tammikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

GTA-herkkua japanilaisille tammikuussa

15.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
8

Capcom julkaisee Rockstarin menestyneen Grand Theft Auto: San Andreaksen Japanissa tammikuussa 2007. Japanilaispelaajat pääsevät herkkupalaan käsiksi siis yli kaksi vuotta länsimaalaisia myöhemmin.

GTA-pelit ovat saaneet yllättävän hyvän vastaanoton Japanissa. On kuitenkin mahdollista, että San Andreas jää pahasti uuden konsolisukupolven jalkoihin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rider kuva
Rider

Onko kyseessä täysin sama peli?
Jännää nähä myykö..

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

aika jännä juttu, onkos mitään hajua miksi tämä loistava peli tulee vasta tuolloin japanissa ulos? ja onko kyseessä täysin sama peli kuin länsimaissa ja meillä täällä euroopassa? :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Syy myöhäiseen julkaisuun on varmaankin se että japanilaiset eivät yleensä suuresti arvosta länsimaisia pelejä ja GTA on niin länsimainen peli kuin voi olla.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

eipä mua enää jaksaisi kiinnostaa. Paitti ihan mielenkiinnolla odotan gta 4.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei ihme että himopelaajan kommentit ovat heti miinuksella. Poika ei selvästi osaa ajatella. Uutisessa on kyse Japanista, ei sinusta tai Suomesta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Laatupeli! Miten ihmeessä japanilaiset ovat jhaksaneet odottaa reilu 2 vuotta? :)

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

No meidän pitää odotella MGS:iä ja Final Fantasyitä aina vuosi pari joten ihan oikein Japseille. Tosin tuskin niitä pahemmin "raastaa" mitä lännessä tapahtuu...

Kunhan Ridge Racerit ja Pokemonit vaan tulee ajallaan :)

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Saa nähdä miten Japani ottaa vastaan Amerikkalaisen Rap gangsta tyylin. Uskon että he tulevat hieman vieroksumaan sitä teemaa, mutta kun peli on muilta osin piukassa hauskaa tekemistä uskon että pienellä "Yksi mailman suosituimmista peleistä mailmalla" mainoskampanjalla saa japanilaiset vähän koittamaan peliä.