Grand Theft Auto III:n pitkään hierottu PlayStation Store -julkaisu on viimein käsillä. Sony on vahvistanut tuovansa pelin Euroopan latauspalveluun tänään.

Teräväpiirtojulkaisusta ei kuitenkaan ole kyse, sillä peli julkaistaan PS2 Games -nimen alla. Näin myös esimerkiksi pokaalisaavutukset loistavat poissaolollaan.

Itselleen klassikon saa ladattua kymmenellä eurolla.

Muina PlayStation 3:lle saapuvina lataustuotteina latauspalvelussa nähdään muun muassa omalaatuinen Tokyo Jungle, sankarikokoelma inFamous Collection sekä Metal Gear Solid: Peace Walkerin HD-versio. Myös ensimmäiset ale-hinnoitellut PlayStation Essential -pelit saapuvat tänään Storeen.

Vita-puolelle piristystä tuovat tänään kaksi euroa kustantava Table Ice Hockey ja perjantaina New Little King’s Story. Saadaanpa Silent Hill: Book of Memoriesistakin demo vihdoin laitteelle.

Myös PSP saa lisäeloa pelitarjontaansa, kun Final Fantasy III:n 3D-grafiikka hyödyntävä versio rantautuu laitteelle. Pelistä saa maksaa 15 euroa.

Counter-Strike: Global Offensive sen sijaan loistaa edelleen poissaolollaan. Peli julkaistiin jo pc:lle, Xbox 360:lle ja amerikkalaisten PlayStation 3 -konsoleille viime elokuun lopulla.

Kokonaisen listan aina ladattavista peleistä lisäsisältöön ja demoihin voi kurkata PlayStation Blogista. Essential-listan löytää hintoineen tästä.

Lisää luettavaa