GTA IV aiheuttaa jonoja Suomessa (Päivitetty 10:40) / Uutiset / pelaaja.fi

GTA IV aiheuttaa jonoja Suomessa (Päivitetty 10:40)

28.04.2008 // Kirjoittanut: Riot
104

Päivitetty 10:40, 30.4.
Jonottajia Kouvolan Gigantin liepeillä.
gta4_2.jpggta4_lite.jpg

Oletko bongannut Grand Theft Auto IV -peliä kuumeisesti jonottavia pelaajia pelikauppasi edessä? Lähetä kuva osoitteeseen toimitus[at]pelaajalehti.com ja laitamme kuvan uutiseen.

gtaivjono.jpg

Helsingissä ainakin City-käytävän Tilt-kauppa ja Kampissa sijaitseva Konsolinet-kauppa avaavat ovensa puolelta öin myydäkseen GTAIV:ää. Tampereen suunnallakin pitäisi löytyä pelikauppa, joka aloittaa myynnin heti puolen yön jälkeen.

Peliä maahantuovan PanVisionin johtaja Petri Lehmuskoski totesi Tietokone-lehdelle antamassaan kommentissa, ettei pelejä saada tarpeeksi kysyntään nähden. Tilanne on oikeastaan se, että PS3-versiota saapuu julkaisupäivää myyntiin hyvin pieni määrä, mutta Xbox 360 -versioita pitäisi olla riittämiin.

Ohessa kuvia City-käytävästä, jossa jonottajat saivat odotusta helpottamaan uunituoreen, suoraan painosta saapuneen Pelaaja-lehden, josta löytyy viiden sivun mittainen arvostelu pelistä.

gtaivjono2.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Kyllä varmasti uusin pelaajalehti lämmitti heidän mieltä! Ovat todellakin ansainneet lehden ja sen suuren sisällön.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vihdoin ja viimein se tulee!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jotenkin tuntuu hullulta lähteä yöksi kököttämään kaupan eteen jotta saisi käsiinsä pelin, vaikka peli varmaankin hemmetin hyvä onkin. Itse venailen huomiseen

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Koska lehti tilaajille?

Käyttäjän cali kuva
cali

Reinot jalkaan ja nukkumaan huomenna kaupan eteen kukkumaan ja xbox360 versioihin hukkumaan...

Toivottovasti sedät jättävät Taikakylän dataamarille yhe ps3 version muuten itken kuin Jogi karhu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitänee ottaa makuupussukka ja kilo maksalaatikkoa jonoon, mukaan. Nimittäin jos tappelu syntyy niin turtaisen suun täyteen maksalootaa niin kyllä hiljenee.

Käyttäjän Vainukoira kuva
Vainukoira

kohtaa puoleen voisi itekin tonne citykäytävään päin lähteä siirtymään

Käyttäjän Networx kuva
Networx

Aika hullua jäädä postaamaan yön yli peliä kaupan eteen.Itellä ei pää kestäisi ilman viina tuollaista postailua=(

On näköjään Pelaajan hintaakin tiputettu roimasti aika sopivaan aikaan=)

Puha taisi juuri muutama kuukausi taaksepäin kirjoittaa jutun peliarvosteluista jotka tehdään pelin tuottajien ehdoilla eli raha puhuu.Uskon kyllä sen perusteella mitä olen Puhan kanssa kasvotusten muutamaan otteeseen keskustellut että hänen tekemät arvostelut/ennakot tulevat suoraan sydämestä ja että hän haluaa lukijoiden aistivan ne fiilikset joita hän tunsi ko. peliä pelatessaan...

Mutta kyllä kieltämättä tulee sellainen fiilis että kyllä sitä rahaa on Pelaaja lehdellekkin aikas paljon tullut että Peli saa näin kauhean määrän huomiota.

*Rakkaudesta videopeleihin*

Käyttäjän patePate kuva
patePate

On se perkele, kun ulkopuoliset pääsee lukemaan lehteä ennen meitä Pelaajia! :D Kuvan perusteella ette kerenneet hankkia LittleBigPlanet -kuvaa kanteen?

Mitenkäs on, lehtihän on tullut jo painosta? Kahdessa viime numerossa on ollut kuukauden Pelaajan haastattelu, mutta nyt sitä ei sitten ilmeisesti tule? Ei mulle ainakaan mitään kysymyksiä oo sadellu mistään suunnasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3-version kysyntä on tässä vaiheessa siis noin 30 000 ja X360-version noin 20 000 peliä. Ei tullu yllätyksenä että ps3 versio myy enemmän.