GTA IV hallitsi Suomessa / Uutiset / pelaaja.fi

GTA IV hallitsi Suomessa

6.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
36

Viikko sitten julkaistu Grand Theft Auto IV nousi heti Suomen myydyimmäksi peliksi. Mahdollisesti maailman suurimmaksi viihdejulkaisuksi nouseva GTA IV ilmestyi kauppojen hyllyille 29. huhtikuuta. Useat kaupat ympäri maailmaa avasivat ovet heti puolen yön jälkeen, jotta halukkaat saisivat pelistä oman kappaleensa mahdollisimman nopeasti.

Toisena listalla on myös vasta äskeittäin julkaistu kunto-ohjelma Wii Fit ja kolmantena hetki sitten ilmestynyt Mario Kart Wii. Uuden sukupolven konsolit siis alkavat viimein saada jalkaa oven väliin myös Suomen markkinoilla.

Alemmilla sijoilla nähtiin sitä samaa vanhaa mitä on totuttu näkemään Suomen myyntilistoilla. Sims, SingStar, Counter-Strike, NHL 08 ja Call of Duty 4 ovat pitäneet listoja hallussaan jo kuukausien ja jopa vuosien ajan, eikä näiden asemaa helpolla horjuteta.

Suomen myydyimmät pelit - viikot 17 ja 18:

1. Grand Theft Auto IV (PS3, Xbox 360)
2. Wii Fit (Wii)
3. Mario Kart Wii (Wii)
4. Guitar Hero III: Legends of Rock (pc, PS2, PS3, Xbox 360, Wii)
5. NHL 08 (PS3, Xbox 360, PS2, pc)
6. Call of Duty 4: Modern Warfare (pc, PS3, Xbox 360, DS)
7. Counter-Strike (pc)
8. SingStar Legendat (PS2)
9. The Sims 2: Vapaa-aika (pc)
10. Gran Turismo 5: Prologue (PS3)

Lähde: FIGMA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä varmasti suurinosa pelaajista on tämän hommannut ja vaikkei kiinnostaisikaan,niin ainakin jo julkisuus myllytyksenkin takia.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Siis mun oli tuo edellinen. Tahtoo tuo kirjautuminen unohtua alvariinsa. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei mikään yllätys =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tietääkös kukaan muuten koko maailman myynti lukuja. Wikipediasta löysin vain, että Briteissä on 24 tunnin myynti ennätys rikottu (entinen oli GTA: San Andreaksen hallussa)

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Ei tarkkoja lukuja vielä tiedetä. Kahden päivän myynti Amerikassa selvinnee sitten kun NPD:n luvut tulevat ja ensimmäisen viikon luvut ilmoitetaan varmaan myöhemmin. Saa nähdä.

Käyttäjän varjo kuva
varjo

Mukava nähdä Wiinkin pelejä noin korkealla, erityisesti Wii Fit hieman yllätti.

Käyttäjän Jasu666 kuva
Jasu666

Ainoa peli jonka noista ostasin olisi: Guitar Hero III: Legends of Rock.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paskaa paskan perään. Ainoot kunnolliset pelit olivat Mario Kart wii, counter strike ja call of duty. loput tuolla on jotain casual paskaa ja vielä jokin demo. siis mitä helvettiä? Suomalaisilla ei ole pelimakua

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Minä tilasin GTA IV:n ennakkoon Microsoftin välittäjäksi ryhtyneeltä suomalaiselta verkkokaupalta. Niinpä sain 500 mikrosoft-pistettä (6e) ja eksklusiivisen kuvan, joka nyt on gamerkuvana osoituksena uskollisuudestani ja rakkaudestani tähän uskomattoman loissstavaan pelisarjaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja nämä GTA 4 uutiset voisivat oikeasti jo loppua. se julkastiin jo ja kehuttiin taivaisiin. ei sitä tarvitse enää jauhaa. pelaajan toimitus voisi kertoa muistakin peleistä eikä joka päivä GTA 4 uutisia.