GTA IV saa pelkkiä kymppejä / Uutiset / pelaaja.fi

GTA IV saa pelkkiä kymppejä

28.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
103

Nyt jo muutamat lehdet ja sivustot ovat päässeet arvostelemaan Grand Theft Auto IV:n. Metacriticin sivuilla on tällä hetkellä 13 arvostelua, joiden keskiarvo on täydet 100 prosenttia. Alimmat pisteet tähän mennessä pelille on antanut Computer and Video Games, joka näki GTA IV:n 95 pisteen tasoisena pelinä.

Täydet pisteet ovat heruneet tähän mennessä IGN:ltä, 1Upilta, Eurogameriltä, GameSpylta, Official Xbox Magazinelta, Game Informerilta ja GameProlta. Myös Pelaaja-lehti julkaisi arvostelunsa nettisivuillaan. Rekisteröityneet tilaajat pääsevät lukemaan arvostelun täältä!

Metacriticin keskiarvoa pääset tarkkailemaan täältä ja täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa, että tuollaiset arvosanat vain lisäävät odotuksia entisestään. GTAt 3, Vice City ja San Andreas kun jäivät väliin, niin odotukset GTA4:sta kohtaan eivät mitenkään suuret olleet, ennen näitä 100 pisteen arvosteluja :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

TeamXbox heitti pelille myös täyden kympin :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onneksi tuli hankittua ps3 versio kun on parempi kuin 360 versio.
Näin sanoo ainakin IGN,Gamespy,Gamereactor,1up,Rockstar.
Ei 360 ole huono mutta ps3 versio teknisesti paremmin toteutettu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Reekunen vanha kunnon boksifanboy. Uutiseen on linkki myös PS3 puolelta, mutta PS3-version keskiarvoihin Metacritissä ei tietenkään ole linkitetty. Eikä pelin arvostelleiden pelimedioidenkaan osalta mainita kuin Xbox sitä ja tätä. Tämä siitä huolimatta, että kerrankin suuremman luokan multiplatform julkaisu on parempi Sonyn koneella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän kaikki 10/10 arvostelut ole ihan turhia. Ei ole OLEMASSA peliä mille voi antaa täydet pisteet. Täydellisyyttä ei ole olemassa.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Reekunen vanha kunnon boksifanboy. Uutiseen on linkki myös PS3 puolelta, mutta PS3-version keskiarvoihin Metacritissä ei tietenkään ole linkitetty. Eikä pelin arvostelleiden pelimedioidenkaan osalta mainita kuin Xbox sitä ja tätä. Tämä siitä huolimatta, että kerrankin suuremman luokan multiplatform julkaisu on parempi Sonyn koneella."

Ai, luulin linkin olevan kumpaankin versioon sama. Lisäilen tuon PS3-linkin vielä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän kaikki 10/10 arvostelut ole ihan turhia. Ei ole OLEMASSA peliä mille voi antaa täydet pisteet. Täydellisyyttä ei ole olemassa."

Laita xbox360 fanboy lasit silmille niin alkaa mailma näyttää paremmalta. RROD, buginen ja huono GTAIV = täydellistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja taas on pleikkaridudet vääristelemässä asioita...Kaikissa arvosteluissa on mainittu, että PS3 versio on vain hiaman paremmin toteutettu, erot ovat todella pieniä. Kärpäsestä härkäsen olette tehneet ja typerää lähteä tuon perusteella nyt konsolia kauppaan valitsemaan. Ostopäätöstä tehdessä tuollaiset minimaaliset erot versioiden välillä kannattaa heittää syrjään ja miettiä kiinostavatko 360:n lisäepisodit ja muu pelitarjonta enemmän vai kiinnostavatko PS3:n tulevat yksinoikeus pelit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ja taas on pleikkaridudet vääristelemässä asioita…Kaikissa arvosteluissa on mainittu, että PS3 versio on vain hiaman paremmin toteutettu, erot ovat todella pieniä. Kärpäsestä härkäsen olette tehneet ja typerää lähteä tuon perusteella nyt konsolia kauppaan valitsemaan. Ostopäätöstä tehdessä tuollaiset minimaaliset erot versioiden välillä kannattaa heittää syrjään ja miettiä kiinostavatko 360:n lisäepisodit ja muu pelitarjonta enemmän vai kiinnostavatko PS3:n tulevat yksinoikeus pelit."

Lue ihan suosiolla arvostelut uudestaan. PS3 versio on parempi. Yrittää sitä asiaa pyörittää miten tahansa niin fakta on fakta = ps3 on parempi.
Ja niinkuin sanoit itsekkin ps3 versio on paremmin toteutettu. Niin se vaan on tällä kertaa.

Mun mielestä xboxin pop up ongelma näyttää aika pahalta : http://xs226.xs.to/xs226/08170/29zbk3d922.gif

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Laita xbox360 fanboy lasit silmille niin alkaa mailma näyttää paremmalta. RROD, buginen ja huono GTAIV = täydellistä."

Sinäkin pleikkaripelle voisit itse ottaa ne fanilasit pois silmiltä ja käydä katsomassa tämän arvostelun. Tuo siis 360-version pohjalta tehty.

http://www.gametrailers.com/player/33326.html

Vain 9.8/10 pistettä! Ompas todella surkea pska, eihän tuollaista kehtaa edes pelata! Että se siitä PS3-version ylivertaisuudesta.

Nostoja