GTA IV:n lisämateriaalia sittenkin myös PS3:lle / Uutiset / pelaaja.fi

GTA IV:n lisämateriaalia sittenkin myös PS3:lle

19.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
14

Barcelonassa järjestetyssä X06:ssa Microsoft kertoi, että Grand Theft Auto IV:n Xbox 360 -versio sisältää ylimääräistä yksinoikeusmateriaalia. Xbox Liven kautta ladattava materiaali tuo peliin monta lisätuntia.

Rockstar North on kuitenkin kumonnut Microsoftin väitteet ilmoittamalla, että myös PlayStation 3 -pelaajille on luvassa lisämateriaalia Sonyn nettipalvelun kautta. Materiaali poikkeaa kuitenkin Xbox 360 -versioon ladattavasta tavarasta. Tekijöiden mukaan pelaajat pääsevät kummassakin versiossa uusille alueille, jotka yhdistyvät pelin alkuperäiseen maailmaan.

- Kuvitelkaa pelialue suurena saarena. Lisäosat ovat kuin pieniä saaria, jotka yhdistetään siihen.

Lisämateriaalin määrää voi tässä vaiheessa vasta arvailla, mutta sitä aletaan jakaa luultavasti muutama viikko julkaisun jälkeen. Ei olisi myöskään suuri ihme, jos PS3-pelaajat pelaisivat jossain vaiheessa Xbox 360:lle ilmestyneitä lisäosia - ja toisinpäin.

GTA IV julkaistaan Euroopassa 19. lokakuuta 2007. Yhdysvaltoihin peli rantautuu kolme päivää eurojulkaisua aikaisemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei microsoft muka kuseta ikinä...

Käyttäjän muumi kuva
muumi

No voe yhen kerran taas.. olisko Mikkiksen pitäny sit sanoo et PS3:llekin tulee jotain? Lisäksi eihän tuosta voi tietää koska homma on Sonyn osalta lyöty lukkoon.

Hmm itse asiassa, mun mielestä muualla tää on uutisoitu niin että "sources close to Rockstar say...", eikä missään ole ollut suoraan väitetty tätä Rockstarin sanomaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MS sanoi saavansa yksinoikeudella episodimaista lisäsisältöä eikä jotain lisäalueita, kuten PS3:n lisäsisältö on määritelty. Ei MS mitään kuseta tässä tapauksessa.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

kyllähän sitä rahalla saa mitä vain... tuleehan oblivinioniinkin xo versioon ladattava sisältö piakkoin mikä on ps3 lisämateriaalia. hyvä vain että molemmille tulee lisää tavaraa. yksinoikeudet on aika huonoja mun mielestä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Microsoftin PR-lausunnot ovat aina yhtä huvittavia.

Käyttäjän muumi kuva
muumi

Mitä huvittavaa siinä on että kertoo oman konsolinsa saavan yksinoikeudella jotain, kun se kerran on totta? Pitäisikö samalla antaa ilmaista mainosta kilpailijalle? Järki käteen.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Ehkä jotkut tulkitsivat ilmoituksen yksinoikeussisällöstä niin, ettei PS3:lle tulisi ladattavaa materiaalia.

Euroopan futisyksinoikeus sen sijaan oli ilmoituksena virheellinen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kun asiasta ilmotettiin 360:lle, sanoin että tulee sitä lisämateriaalia löytymään myös PS3:kin. Ja näinhän siinä kävi :) En haluaisi sanoa tätä, mutta pakko se on: Mitäs minä sanoin! :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

XO360 versiosta on puhuttu olevan "exklussivista materiaalia", eli tällä tarkoitetaan, ettei sitä materiaalia tule muille. vaikka PS3.e tulee omansa, niin silleen. Aina pitää vääntää asioita vaikeaksi. Vaikka olin varma että PS3.kin tulee lisä matskuja. Mutta tämä on varmasti eri materiaalia kuin XO360.ssa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan turha peli. Tapetaan ihmisiä... jee.