GTA ja Red Dead Online valmistautuvat kesälisäyksiin – syksyllä on myös tähän asti suurimman GTA-päivityksen vuoro / Uutiset / pelaaja.fi

GTA ja Red Dead Online valmistautuvat kesälisäyksiin – syksyllä on myös tähän asti suurimman GTA-päivityksen vuoro

25.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
GTA Online, Red Dead Online, Red Dead Redemption 2, Red Dead Redemption, gta, grand theft auto, rockstar, rockstar games

Rockstar Games lupailee pian helpotusta Grand Theft Auto Online- ja Red Dead Online -pelaajille, jotka ovat kaipailleet peleihin uutta tuhdimpaa tekemistä.

Ensimmäisenä ruokinta-aika koittaa Red Dead Onlinen kohdalla, jonka luvataan laajenevan seuraavan kerran isommin jo ensi viikolla 28. heinäkuuta. Tuore sisältöpäivitys pyörii kokonaan uuden rooliluokan ympärillä, jonka kerrotaan päästävän pelaajat naturalismin salaisuuksien pariin. Myös kokonaan uusi Outlaw-passi tekee tuloaan niin kuin myös joukko "yhteisön pyytämiä ja ominaisuuksia ja korjauksia".

GTA Online valmistautuu sekin omaan kesäpäivitykseensä, joskin sen suhteen yksityiskohdat ovat vielä vähissä. Rockstar lähinnä kuvailee, että tulossa on hauska sekoitus vaihtelevaa sisältöä.

Kummankaan pelin laajeminen ei jää myöskään vain kesäpäivittelyyn.  Red Dead Onlinessa yksi jo olemassaoleva rooliluokka on kokemassa esimerkiksi täydennystä, kun taas GTA Online valmistautuu toistaiseksi suurimpaan päivitykseensä, jossa luvassa on muun muassa uudenlainen tulkinta pelin ryöstötehtävissä kokonaan uudella alueella.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Pelattavaa piisaa. Vielä kun saisi sen muutaman ylimääräisen tunnin vuorokauteen.