GTA-julkaisija nappasi talliinsa Ori-sarjan kehittäjien uuden toimintaroolipelin / Uutiset / pelaaja.fi

GTA-julkaisija nappasi talliinsa Ori-sarjan kehittäjien uuden toimintaroolipelin

29.07.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
GTA-julkaisija nappasi talliinsa Ori-sarjan kehittäjien uuden toimintaroolipelin

Rockstarin ja 2K Gamesin emoyhtiö Take-Two Interactive on tehnyt julkaisusopimuksen Moon Studiosin täysin uudesta toimintaroolipelistä. Kuvankauniista Ori and the Blind Forestista ja sen Ori and the Will of the Wisps -seuraajasta tutun studion uutuuspeli julkaistaan Take-Twon tuoreehkon Private Division -julkaisujaoston alla.

Tulevasta roolipelistä ei vielä paljastettu mitään konkreettista tietoa, mutta studion perustajajäsenten Thomas Mahlerin ja Gennadiy Korolin mukaan kehittäjät aikovat tähdätä uudella projektillaan korkeammalle kuin kummassakaan aiemmassa pelissään. Ori-seikkailut ovat tulleet tutuksi etenkin satumaisen kauniista ulkoasustaan sekä vanhan ajan toimintaloikille kumartavasta pelimekaniikastaan.

Moon Studiosin uutukaisen ohella Private Division vahvisti samalla julkaisevansa OlliOlli-skeittipelistä tutun roller7-studion ja Armello-digilautapelin kehittäneen League of Geeksin seuraavat peliprojektit. Yhdelläkään peleistä ei ole tarkkaa julkaisuaikataulua, mutta ensimmäisen kolmesta projektista arvioidaan ilmestyvän Take-Twon talousvuodella 2022.

Vajaat kolme vuotta sitten perustettu Private Division -jaosto on tullut tutuksi muun muassa Panache Digital Gamesin Ancestors: The Humankind Odysseyn, Obsidianin The Outer Worldsin ja Halo-luoja Marcus Lehdon Disintegrationin julkaisijana. Jaoston keskeisenä ajatuksena on julkaista itsenäisten studioiden uusia peliprojekteja.

Lähde: BusinessWire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.