GTA-kehittäjältä uuden sukupolven peli ensi vuoden alkuun / Uutiset / pelaaja.fi

GTA-kehittäjältä uuden sukupolven peli ensi vuoden alkuun

14.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
27

Grand Theft Auto -pelisarjan kehittäjänä tunnettu Rockstar Games kehittää peliä uudelle konsolisukupolvelle.

Studion emoyhtiö Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick paljasti Rockstarin uuden projektin Take-Twon tulosjulkistuksen yhteydessä viime yönä. Zelnickin mukaan peli saapuu kuluvan tilivuoden lopussa, eli ensi maaliskuun loppuun mennessä. Toistaiseksi pelistä liikkuu vain huhuja, joiden mukaan tuleva julkaisu voisi olla esimerkiksi uuden konsolisukupolven versio
GTA V:stä tai jatkoa vuonna 2010 julkaistulle Red Dead Redemptionille.

Take-Two teki viime vuonna liikevaihtoennätyksensä, mikä oli pitkälti Rockstar Gamesin Grand Theft Auto V:n aikaansaannosta. Yhtiön liikevaihto yli 2,4 miljardiin dollariin ja tulos jäi 361,7 miljoonan verran voitolliseksi. Rockstarin odotetaankin myös kuluvan tilivuoden aikana tuottavan jopa 45 % julkaisija Take-Twon liikevaihdosta.

Lähde: Eurogamer, Gamasutra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Sitten se RDR tulee ehkä viimein PC:lle, kuten muualla uumoillaan.
Mutta siis toivon että tuo nyt ei ole GTA tai RDR vaan joku uusi peli.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Toivottavasti tulee RDR2 :) toivotaan ettei tule GTA V uusille koneille koska olisi ihan turhaa..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli sieltä RDR2 tulee niin pitää alkaa jo miettimään että kumman vehkeen sitä ostaa ja mistä. Tosin Souls-fanina on hankala kieltäytyä Project Beastista, joten se jo riittänee valinnan tekoon.

Käyttäjän KemistiOMG kuva
KemistiOMG
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Toivottavasti tulee RDR2 toivotaan ettei tule GTA V uusille koneille koska olisi ihan turhaa..

Lainaus käyttäjältä zappah

Mikäli sieltä RDR2 tulee niin pitää alkaa jo miettimään että kumman vehkeen sitä ostaa ja mistä. Tosin Souls-fanina on hankala kieltäytyä Project Beastista, joten se jo riittänee valinnan tekoon.

RDR3*

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Manhunt 3 olisi kiva yllätys, mutta veikkaan että erittäin tarpeellinen GTAViisi remastered editioni tulossa.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

RDR:n jatkoa odotellessa :)

Käyttäjän Core kuva
Core

GTA V ei olisi mitenkään turha uuden sukupolven konsolille. Itsellä ei ollut edellisen sukupolven konsolia ja harmittaa että GTA V jäi kokematta, mutta en kuitenkaan ole ostamassa vähintään 200€ konsolia vain yhden pelin takia.

RDR:stä kuullut oikeestaan vaan hyvään ja oon sitä kerran kokeillut, mutta ei tollanen peli ollut kovin hauska "pelaan nyt 10 min ekan kerran elämässäni ja vähän räiskin kaupungissa", sama fiilis mikä tulee kun kaveri tarjoaa vaikka uusinta Assassin's Creediä pelattavaksi. Toisaalta olen kova länkkärifani yleisesti, eli vois kyllä RDR:kin maistua, mutta jotenkin silti toivoisin enempi GTA:ta :P

Käyttäjän OsamaOy kuva
OsamaOy

Jos Agent ei ole vielä peruttu niin on mahdollista että se on siirretty uusille konsoleille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos se sattuisi olemaan GTAV uusille niin ainut kohta missä se kiinnostaa yhtään on se, että kympillä saa upgraden ja progressi tulee mukana. Muuten jää hyllyyn.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Uutta Red Deadia joudutaan varmaan vielä jonkin aikaa odottamaan. Uskon aika vahvasti, että GTA V:n next-gen portti. Miksi?
[spoiler]http://www.dualshockers.com/2014/05/07/sony-e3-conference-details-leaked-uncharted-guerrilla-games-media-molecule-and-much-more/[/spoiler]