GTA-kehittäjien mysteeripeli Agent puhuttaa taas – uusi satsi varhaista kuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

GTA-kehittäjien mysteeripeli Agent puhuttaa taas – uusi satsi varhaista kuvaa julki

22.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Yli kuusi vuotta sitten julkistettu Rockstar Gamesin vakoojapeli Agent on palannut otsikoihin pitkän tauon jälkeen. Muistutuksen pelin olemassaolosta on antanut tuore Reddit-keskustelu, jossa esiin on nostettu joukko 3D-taidetta, jonka väitetään olleen kehitteillä juurikin Agentia varten.

Kuvat ovat peräisin pelin parissa työskennelleen taiteilijan kotisivuilta ja niissä näkyville saadaan vuoristoisella alueella sijaitseva pikkukylä. Kuvat itsessään eivät sinällään paljasta mitään suurempaa uutta Rockstarin mysteeripelistä. Kuvien julkaisun yhteydessä taiteilija on kuitenkin kertonut, että hänen taidetiiminsä työ Agentin parissa päättyi aikoinaan, kun heidän haluttiin keskittyvän enemmän Grand Theft Auto V:n kehitykseen.

Agentista kuultiin virallisesti ensimmäistä kertaa vuoden 2009 E3-messuilla, jolloin Rockstar lupaili peliä yksinoikeudella PlayStation 3:lle. Sen jälkeen pelistä ei ollakaan sitten kuultu juuri mitään virallista, mikä on vihjannut vahvasti siitä, ettei peliä tulla koskaan saamaan pelaajien käsiin. Rockstarin emoyhtiö Take-Two uusi kyllä kaksi vuotta sitten oikeutensa Agent-tavaramerkkiin, mutta senkään jälkeen yhtiö ei ole ollut halukas puhumaan pelistä.

Agentia kehitti ainakin alkujaan skotlantilainen Rockstar North, joka on nimenomaan vastannut Grand Theft Auto -sarjan pääosien työstöstä. Agentin julkistuksen jälkeen North on sittemmin saanut valmiiksi Grand Theft Auto V:n, minkä ohella Yhdysvalloissa sijaitseva Rockstar San Diego ehti puskea maailmaan myös Red Dead Redemptionin.

Enemmän kuvia voi katsastaa läpi tästä imgur-albumista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämmöiset ikuisuusprojektit ei voi johtaa, kun katastrofiin. Olin jo totaalisen unohtanut tämän.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jostain syystä oon aina ollut kiinnostunut tästä. Varmaan jotain vaistoa.

Nostoja