Rockstar julkaisee tänään nettimoninpelin ilmaisena päivityksenä suosittuun ja kehuttuun Grand Theft Auto V -peliinsä. Tarkkaa aikaa ei ole vielä kerrottu Grand Theft Auto Onlinen saapumiseen, mutta Rockstar kehottaa tarkkailemaan Rockstar Newswire -sivua, jossa se tullaan pian paljastamaan.

Sivulla on nyt myös linjattu pelisääntöjä nettipeliin, joka muuten tapahtuu muutama kuukausi ennen yksinpelin alkua. Mielipahan välttämiseksi, Rockstar muun muassa kertoi, että kaverin luona vierailut ovat ystävällisiä eli omaisuutta ei voi tuhota eikä autoja voi anastaa toisen autotallista.

Rockstar vakuuttaa lisäksi, ettei oikealla rahalla voi ostaa tietä kunniaan. Mainepisteytys pitää huolen, että pelissä pitää nousta tasoja ennen kuin parhaita tavaroita voi ostaa. Myös erinäisten töiden suorittaminen netissä on tärkeää

GTA Onlinessa pelihahmo luodaan puolestaan omalaatuisella kehitysmekaniikalla. Hahmoja ei voi luoda manuaalisesti haluamikseen, vaan pelaajat poimivat hahmonsa vanhemmat ja tekevät muita valintoja, mikä vaikuttaa pelihahmon olemukseen.

Lähde: CVG, Rockstar

Lisää luettavaa