GTA Online -bannit hämmentävät pc-pelaajia / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Online -bannit hämmentävät pc-pelaajia

30.04.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Grand Theft Auto V:n pc-versiossa jaetut verkkopelikiellot ovat herättäneet hämmennystä pelaajien keskuudessa.

Reddit-keskustelualueella julkaistujen viestien perusteella Rockstar Games on ryhtynyt jakamaan pelikieltoja GTA Onlinen käyttöehtoja rikkoneille pelaajille. Osa Reddit-käyttäjistä kertoo kuitenkin joutuneensa estolistalle pelkkien kosmeettisten modien johdosta, vaikka Rockstarin tuen mukaan puhtaasti ulkoasuun vaikuttavia modeja saa käyttää myös verkkopelissä. GTA V -pelaajien kerrotaan mm. joutuneen pannaan pelin näkökenttää laajentavan modin vuoksi. Keskusteluissa kuitenkin arvellaan, että bannien kohteeksi joutuneet pelaajat olisivat mahdollisesti käyttäneet kosmeettisten modien ohella huijaamiseen tarkoitettuja ohjelmia.

Huijausohjelmien kerrotaan olevan varsin suosittuja GTA Onlinen pelaajien joukossa, joten pelikieltojen jakaminen helpottanee rehellisten pelaajien arkea GTA V:n verkkopelimaailmassa. Pelaajien kannattanee kuitenkin noudattaa varovaisuutta myös kosmeettisten modien käytössä etenkin verkossa pelatessaan.

Lähde: Reddit, 2, 3

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En ole itse edes pelannut GTAV:n peruspeliä, mutta olen kuullut Onlinen olevan aika hullua menoa! Ehkä voisi olla omat serverit sikailijoille sekä niille, jotka haluavat yhdessä suorittaa heistejä. ;)

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Rockstar voisi jo lopettaa pc version hehkuttamisen ja korjailla konsoleiden servut.... ja mielellään antaa jo jotain uutta. Online on kuolemassa, eikä R* tunnu korjaavan jo monia kuukausia sitten ilmoitettuja vikoja.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Rockstar voisi jo lopettaa pc version hehkuttamisen ja korjailla konsoleiden servut.... ja mielellään antaa jo jotain uutta. Online on kuolemassa, eikä R* tunnu korjaavan jo monia kuukausia sitten ilmoitettuja vikoja.

Ihan samalla tavalla ne servut on jumissa yms PC-puolella + Online on aivan täynnä bugeja. Eilen ei serverit toimineet ollenkaan ja lensin useaan kertaan sessiosta kesken kaiken ja vastaavaa. Myös Daily Objectivet bugaavat pahasti.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Eipä ole täällä modaajia tai bugeja näkynyt.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itse olen pelannut ma-ke välillä ps4:llä onlinea n.20 tuntia ja jopa kaksi kertaa iski joku error kun joinasi peliin. Nyt peli ei myöskään enää väkisin tunkenut jatkuvasti johonkin kisaan joka ei koskaan kuitenkaan ala. Joko mulla oli vaihteeksi hyvä tuuri tai sitten rockstar on jotain ainakin tehnyt tuolle matchmakingille.

Käyttäjän Marcus_M_Fenix kuva
Marcus_M_Fenix

Ihan positiivista että modaaja huijareita rangaistaan!