GTA Online -huijaussivusto pakotettiin nurin – tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Online -huijaussivusto pakotettiin nurin – tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

26.01.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
GTA Online cheat

Rockstar Gamesin emoyhtiö Take-Two Interactive kaatoi GTA Onlinen huijauspalveluna toimineen LunaCheats-sivuston.

Grand Theft Auto Online -huijaukset saattavat olla harmitonta hauskanpitoa, mutta rahahuijausten kaltaiset toisille pelaajille mieliharmia aiheuttavat petokset ovat vaivanneet GTA Onlinen palvelimia jo pitkään.

Yksi suosituimmista huijauspalveluista on ollut LunaCheats, jonka Take-Two onnistui viimein ajamaan alas. Luna Mod -valikko antoi pelaajille mahdollisuuden huijata GTA Onlinessa muun muassa mahdollistamalla rahan pudottamisen, ajoneuvojen esiin taikomisen sekä vahingon määrän tehostamisen ja vaaroilta suojautumisen. Valikon toimintaperiaatteen voi nähdä käytännössä tämän jutun lopussa olevalta videolta.

LunaCheats-sivusto on nyt poistettu kokonaan, ja sinne suuntaava saa luettavakseen pahoitteluviestin. 

– Take-Two Interactiven kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen lakkautamme välittömästi kaiken huijauspalvelun ylläpidon, kehittämisen ja jakelun. Lahjoitamme tuottomme myös Take-Twon nimeämälle hyväntekeväisyysjärjestölle. Pahoittelemme kaikkia ongelmia, joita ohjelmistomme on aiheuttanut Grand Theft Auto Online -yhteisölle, LunaCheats kertoo sivustolla julkaistussa lausunnossaan.

Myös kaksi vuotta sitten kaadettu huijassivusto Elusive lupasi lahjoittaa ansionsa hyväntekeväisyyteen, mutta sai lopulta maksettavakseen 150 000 dollarin sakot. LunaCheatsin käräjätilanteesta ei ole vielä tietoa.

Lähde: IGN Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja