Grand Theft Auto V:n mukaan pakattu moninpeli GTA Online käynnistyi Xbox 360:lla ja käynnistynee piakkoin PS3:lla. Ennen kuin peliin hyppää mukaan lataamalla noin 60 megatavun kokoisen päivityksen, kannattaa pitää odotukset kohtuullisina ja muistaa seuraavat asiat:

1. Rockstar Social Club on koetuksella

Grand Theft Auto V on ennätyshitti, joten moninpeliin on tulossa paljon pelaajia. Pelin Social Club -verkosto oli teknisesti kovalla koetuksella jo ennen Online-tilan julkaisua, joten ensimmäisinä päivinä voi varautua yhteysongelmiin eritoten USA:n prime time -peliaikaan.

2. Grafiikka on riisuttua

Kuten Rockstarin aiemmassa Red Dead Redemptionissa, moninpelin grafiikka on suorituskyvyn säilyttämiseksi yksinkertaisempaa kuin yksinpelissä. Kaupungissa on lisäksi huomattavasti vähemmän tietokoneen ohjaamia jalankulkijoita ja autoilijoita.

3. Rahaa voi ostaa, mutta sillä ei saa kaikkea

Pelissä on mikro-ostoksia, eli pelaaja voi ostaa pelinsisäistä valuuttaa oikealla rahalla. Luottokorttia vinguttava pelaaja ei voi kuitenkaan ostaa aluksi kaikkea, vaan ostoslistaa rajoittaa pelaajan luoman hahmon maine, eli käytännössä sen keräämät kokemuspisteet.

Päivitys uutiseen: Myös PS3:n GTA Online on käynnistynyt, mutta teknisiä ongelmia esiintyy molemmilla konsoleilla.

Lisää luettavaa