Verkkomoninpeli GTA Online saa ensi viikolla jälleen uuden toimituksen ilmaista lisäsisältöä.

Tällä kertaa päivitys keskittyy huippuunsa tuunattuihin amerikanrautoihin, joilla kelpaa kruisailla pitkin Los Santosin katuja taakse sliipattu tukka hulmuten. Lowriders-paketti avaa kaupunkiin uuden kaupan, Benny’s Original Motor Worksin, joka toimii klassikkoautoharrastajien tukikohtana. 

Taattuun GTA-tyyliin pelkkiin perusmalleihin ei ole pakko tyytyä, vaan Benny auttaa pelaajia rassaamaan autojaan sekä ulkoa että sisältä. Menopelinsä voi laittaa autonäyttelyistä tuttuun tapaan vaikkapa pomppimaan, ja reilu sylillinen värikkäitä kustomointivaihtoehtoja takaa, että vempeleestään voi halutessaan tehdä mahdollisimman mauttoman ilmestyksen.

Moottorisisällön ohella päivitys lisää peliin tuoreita tehtäviä ja Adversary-pelimuotoja sekä valikoiman upouusia aseita, vaatteita, asusteita ja hiuslaitteita. Lisäksi pelaajat voivat päivityksen myötä ostaa itselleen neljännen asunnon autotalleineen.

Kuvia lisäsisällöstä voi ihailla yllä olevan gallerian kautta.

GTA Online: Lowriders saapuu kaikkien pelaajien saataville pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella tiistaina 20. lokakuuta.

Lähde: Rockstar Newswire, VG247

Lisää luettavaa