GTA Online päivittyy ensi viikolla tyylikkäämmin kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Online päivittyy ensi viikolla tyylikkäämmin kuin koskaan

16.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
GTA Online päivittyy ensi viikolla tyylikkäämmin kuin koskaan

Verkkomoninpeli GTA Online saa ensi viikolla jälleen uuden toimituksen ilmaista lisäsisältöä.

Tällä kertaa päivitys keskittyy huippuunsa tuunattuihin amerikanrautoihin, joilla kelpaa kruisailla pitkin Los Santosin katuja taakse sliipattu tukka hulmuten. Lowriders-paketti avaa kaupunkiin uuden kaupan, Benny's Original Motor Worksin, joka toimii klassikkoautoharrastajien tukikohtana. 

Taattuun GTA-tyyliin pelkkiin perusmalleihin ei ole pakko tyytyä, vaan Benny auttaa pelaajia rassaamaan autojaan sekä ulkoa että sisältä. Menopelinsä voi laittaa autonäyttelyistä tuttuun tapaan vaikkapa pomppimaan, ja reilu sylillinen värikkäitä kustomointivaihtoehtoja takaa, että vempeleestään voi halutessaan tehdä mahdollisimman mauttoman ilmestyksen.

Moottorisisällön ohella päivitys lisää peliin tuoreita tehtäviä ja Adversary-pelimuotoja sekä valikoiman upouusia aseita, vaatteita, asusteita ja hiuslaitteita. Lisäksi pelaajat voivat päivityksen myötä ostaa itselleen neljännen asunnon autotalleineen.

Kuvia lisäsisällöstä voi ihailla yllä olevan gallerian kautta.

GTA Online: Lowriders saapuu kaikkien pelaajien saataville pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella tiistaina 20. lokakuuta.

Lähde: Rockstar Newswire, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Ja yksinpeliin ei tietenkään tule BibleThump

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vähän turhaa, mutta se onhan se kivaa saada lisää tapoja tuhlata virtuaalirahaa. Sillain mukavaa, kun ei oikeetakaan ole.

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Loistavaa! Tätä onkin odotettu jo kohtuullisen pitkään. Ehkä olen vain outo, mutta mielestäni etenkin hydrauliikan puute jätti autojen tuunaukseen toivomisen varaa peruspelissä. Kyllä nyt vihdoinkin saa kunnon West Coast -fiiliksen kavereiden kanssa kun pääsee kisailemaan ylilyövimmän tuunaajan tittelistä. Gallerian kuvassa oleva sininen verhoilu on loistavan hirveä.

Käyttäjän NALLEnapalmi kuva
NALLEnapalmi

armotonta raidaamista viikonloppuna että saa sen verran hilloa kokoon että noi saa ostettua

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Vikan kuvan ja youtubessa olevan videon perusteella voodoosta tulee ns puhdas versio peliin, sitä on odotettu!