GTA Online saa tähän asti "suurimman ja uskaliaimman" lisäyksensä – The Cayo Perico Heist paljastui uuden pelialueen kera / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Online saa tähän asti "suurimman ja uskaliaimman" lisäyksensä – The Cayo Perico Heist paljastui uuden pelialueen kera

20.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Cayo Perico Heist, gta, GTA Online, Grand Theft Auto Online, Rocksta, rockstar games

Uusi haaste odottaa valloittajaansa Grand Theft Auto Onlinessa joulukuun 15. päivä alkaen. Rockstar Games on paljastanut peliinsä The Cayo Perico Heist -päivityksen, jonka kerrotaan olevan sen "suurin, uskalian ja tapahtumarikkain" lisäys tähän asti.

Ryöstelyteemainen uusi haaste tuo peliin raskaasti vartioidun yksityissaaren, joka olisi tarkoitus putsata tietysti niin tyhjäksi kuin mahdollista. Rötöstelemään voi lähteä niin joukkona kuin yksinkin hyödyntäen useita eri lähestymistapoja ja työkaluja. Noin ylipäätänsä kokemuksen kuvaillaan myös lähestyvän GTA Onlinen pelisuunnittelua uudenlaisesta suunnasta.

Suuren ryöstelyhankkeen lisäksi päivitys esittelee GTA Onlineen uusia ansaittavia ajoneuvoja ja aseita, lisää sosiaalisia tiloja, sata tuoretta radiokappaletta sekä uusia DJ-vierailijoita. Tukikohtansa pääsee nyt myös perustamaan raskaasti aseistettuun sukellusveneeseen.

Ensimmäiset The Cayo Perico Heistin kiusoittelutrailerit näyttävät seuraavilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja