GTA Online sysää Grand Theft Auto V:n uuden yksinpelisisällön syrjään / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Online sysää Grand Theft Auto V:n uuden yksinpelisisällön syrjään

11.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
GTA Online sysää Grand Theft Auto V:n uuden yksinpelisisällön syrjään

Grand Theft Auto V:n yksinpelikampanja saa toistaiseksi väistyä GTA Onlinen tieltä.

GTA Onlinen suunnittelua Rockstar Northilla johtava Imran Sarwar on kertonut pelisivusto IGN:lle studion keskittyvän verkkopeliin tällä hetkellä täydellä painollaan. Miehen mukaan GTA Online kiilaa mahdollisen GTA V -yksinpelilisäsisällön ohi studion tärkeyslistalla, eikä jatkoa tarinalle näyttäisi olevan tällä hetkellä työn alla.

– Tällä hetkellä keskitymme GTA Onlineen, joka on ylittänyt odotuksemme. Kaikki GTA V:tä kehittäneet avainjäsenemme tukevat verkkopeliä tällä hetkellä täysin. Rakentamamme yhteisö on valtava ja kasvaa joka päivä, ja meillä on valtavasti ideoita joita emme ole vielä saaneet mukaan peliin, Sarwar selittää haastattelussa.

GTA V:n tarinalisäsisällöstä huhuiltiin viimeksi kesäkuussa, kun yhtä pelin päähenkilöistä näytellyt Shawn Fonteno ilmoitti palanneensa liikkeenkaappausstudioon, ja Rockstar itse lupaili tarinalle jatkoa jo viime vuoden puolella.

Lisäosahuhujen lyttäämisen ohella Sarwar vahvisti myös Rockstarin virallisen kannan GTA Onlinen ryöstötehtävien suhteen. Eilisiltana julkistetun Freemode-päivityksen kaltaiset uudet ominaisuudet tulevat olemaan studion pääprioriteetti, eikä uutta ryöstösisältöä ole suunnitteilla.

– Ryöstötehtävät ovat olleet suuri menestys, ja ne todella auttoivat elvyttämään GTA Onlinen yhteisöä. Mutta kuten olemme sanoneet ennenkin, niiden toteuttaminen oli hankalampaa kuin kuvittelimme, ja lopputuloksen saavuttamiseen vaadittiin monta yritystä. Uskomme ja toivomme, että ne olivat odottamisen arvoisia. Ne olivat valtava projekti, ja nyt työskentelemme muiden GTA Online -ideoiden parissa, Sarwar tiivistää.

GTA Onlinen uusin ilmainen sisältöpäivitys saapuu peliin nykysukupolven konsoleilla ja pc:llä 15. syyskuuta. Lisää päivityksestä voi lukea täältä.

Lähde: IGN, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä siis tarvitse tätä ostaa uusiksi (eli nykyiselle sukupolvelle) vielä pitkään aikaan kun Online ei niin hirveästi innosta. Toki jos jotain oikeasti mielenkiintoista tulee niin voin harkita.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

On siitä niin paljon puhuttu, että pitäis saada itseki joskus aikaiseksi kokeilla tota GTA onlinea. Tosin koko ajanhan pelaan jotain kuitenkin...

Käyttäjän finbaek kuva
finbaek

Ja juuri kun ehdin miettimään mahdollisia yksinpeliskenaarioita tulevien DLC:pakettien värittämänä. (Serverihiljaisuuden takia tuli koluttua yksinpeliä.) Noh, hyvä että tukevat kokemusta onlinen puolella.

Käyttäjän payjay83 kuva
payjay83

Vielä kun saisvat latausajat ja ohjattavuuden tälle vuosisadalle niin jaksas ehkä kiinnostaa tämäkin puoli pelistä. Tai kyllähän se nytkin kiinnostaa mutta ei kyllä lähellekkään siinä määrin mitä aikoinaan oletin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä payjay83

Vielä kun saisvat latausajat ja ohjattavuuden tälle vuosisadalle niin jaksas ehkä kiinnostaa tämäkin puoli pelistä. Tai kyllähän se nytkin kiinnostaa mutta ei kyllä lähellekkään siinä määrin mitä aikoinaan oletin.

Ohjattavuuden? Ajaminen on tässä pelissä open world pelien standardeilla loiatava ja monesti jopa parempi, kun itse kilpa-ajopeleissä. Jalan ohjaus on pyrkinyt vähän realistisempaan liikkumiseen, eli kauheata akrobatia ei voi tehdä, tarkoituksella. Ammuskelu on tyydyttävää ja tarpeeksi tarkkaa. Ainakin näppäimistöllä ja hiirellä. Ajamisosuudet hoitaa DS4. Latausajoista olen samaa mieltä. Toivottavasti nyt tämä tuleva päivitys vähän kompensoi tätä, kun tulee aktiviteettia tuohon free roamiin.

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Itse olen kuopannut koko pelin ja odotan uutta gta 6 vai mikä lie..

Nostoja