GTA Onlinen ryöstöt saapuivat osalle pelaajista, päivityksellä riittää kokoa / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Onlinen ryöstöt saapuivat osalle pelaajista, päivityksellä riittää kokoa

9.03.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
GTA Onlinen ryöstöt saapuivat osalle pelaajista, päivityksellä riittää kokoa

GTA Onlinen odotettu ryöstöpäivitys on ilmestynyt osalle pelaajista jo ennen päivityksen virallista julkaisua.

Uusia yhteistyöpelimuotoja sisältävän päivityksen julkaistupäivä koittaa vasta huomenna, mutta verkossa julkaistujen viestien perusteella osa pelaajista on ehtinyt saada päivityksen jo viikonlopun aikana. Päivityksen etuajoissa saaneen Twitter-käyttäjä V7X3:n lähettämien viestien perusteella GTA Onlinen päivityksellä on kokoa 4,8 gigatavua uudella konsolisukupolvella, joten ihan pienestä päivityspaketista ei ole kyse.

GTA Online -päivityksen ennenaikaisesta saapumisesta huolimatta ryöstöihin ei näillä näkymin päästä käsiksi ennen virallista julkaisua. V7X3:n Twitter-viestien mukaan sisältö on toistaiseksi poissa pelaajien ulottuvilta, vaikka päivitys olisikin konsolille ladattuna.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melko järkyttävän kokoinen päivitys mutta en valita kun lopultakin pääsee näkemään mitä siellä on tarjolla. Uskon kyllä että ihan toimivaa viihdettä on tulossa. Joku aika sitten kävin pelailemassa Onlinea taas pitkästä aikaa ja olihan se yhä kauhean itseään toistavaa. Hyvä että saadaan jotain uutta sinnekin. Noiden jälkeen voisikin alkaa sanomaan goodbye koko Onlinelle.