GTA Onlinen toistaiseksi suurin lisäosa nyt ladattavissa – ryhdy oman rikollisliigasi pomoksi!

Grand Theft Auto V:n GTA Online -puolen tuorein lisäosa Further Adventures in Finance and Felony nyt ladattavissa.

8.6.2016 07:55

Rockstarin alkujaan jo kolmisen vuotta sitten ilmestyneen Grand Theft Auto V:n verkkopuoli laajenee laajenemistaan. Tänään julkaistiin toistaiseksi suurin moninpelipäivitys Further Adventures in Finance and Felony.

Massiivinen laajennus päästää rikoksen tiestä haaveilevat pelaajat rakentamaan omaa imperiumiaan. Ensimmäinen tehtävä on ostaa itselleen pramea toimisto, joiden hinnat vaihtelevat miljoonasta neljään miljoonaan dollariin. Kunhan sopiva tukikohta on löytynyt, voi sitä kustomoida asekaapein ja erilaisin koristuksin. Oman organisaation voi nimetä, ja itselleen voi palkata toivottavasti kuuliaisen avustajan.

Kunhan toimisto on käyttökunnossa, on aika sijoittaa varastoihin. Jokainen toimitusjohtaja voi omistaa peräti yhdestä viiteen varastohallia, jonne jemmata laittomin keinoin ansaitut tavaransa. Valitettasti mikäli Los Santosin pikkurikolliset saavat vihiä varaston olinpaikasta, voivat nämä tehdä omia ryöstöretkiään pelaajan apajille. Myös omia ajoneuvojaan voi tuunata varastoista löytyvillä työpisteillä.

Luvassa on tuttuun tyyliin myös iso nippu uusia aseita, ajoneuvoja ja vaateparsia.

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony julkaistiin ilmaislatauksena PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Vanhempien konsoleiden omistajat jäävät valitettavasti ilman uusimpia laajennuksia.

Lähde: Rockstar Newswire

Lisää luettavaa