GTA Onlinessa on taas tarjolla ilmaista rahaa / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Onlinessa on taas tarjolla ilmaista rahaa

6.09.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Grand Theft Auto Onlinessa on tarjolla ilmaista pelivaluuttaa tällä viikolla.

GTA Onlinessa on kesäkauden päätteeksi tarjolla 250 000 GTA-dollarin sisäänkirjautumisbonus, jonka lisäksi syyskuun 10. päivään saakka jokaisesta päivittäisestä kirjautumisesta tilille napsahtaa 150 000 dollaria. Kaikkiaan tarjolla on siis 1,15 GTA-miljoonaa. Pelivaluutan saa tililleen viimeistään 17. syyskuuta.

Ilmaisen rahan ohella viikon ensimmäisestä kirjautumisesta tililleen saa ilmaisen t-paidan sekä kaksi ajoneuvokuosia. Pelissä on lisäksi tarjolla joukko alennuksia niin ajoenuvoista kuin kiinteistöistäkin.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

vois asentaa takas ja käydä hakee rahat xD

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Saahan noilla puolikkaan auton ostettua tai pari paitaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus snaketus

Saahan noilla puolikkaan auton ostettua tai pari paitaa.

Se on se virtuaalivaluutan inflaatio, jolle kukaan ei voi mitään. Virtuaalipelti ja virtuaalikangas ovat tätä nykyä kaalliita, joten Rockstarin on ollut pakko nostaa virtuaaliautojen ja -paitojen hintoja. Huhu myös kertoo, että Rockstarin virtuaalipaitatehtaalla virtuaalisessa Kiinassa on ollut työtaistelu, jonka seurauksena virtuaalityöntekijöiden virtuaalipalkkoja on pitänyt nostaa jopa 50% ja työoloja parantaa, jotta virtuaalituotanto on saatu pidettyä käynnissä. Tämä on tosin hyväkin asia, koska tehtaan virtuaaliset työolosuhteet ovat olleet tähän asti luokattoman huonot.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä se massi sinne mitään ihmeellistä tekemistä tuo vaikka osa tekemisestä tosiaan vaatii massia.