GTA-sarjan inspiroima retroseikkailu saa jatko-osan / Uutiset / pelaaja.fi

GTA-sarjan inspiroima retroseikkailu saa jatko-osan

25.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Samanaikaisesti niin sekä kasibittisen Nintendon että myös Grand Theft Auto -sarjan henkeä uhkunut Retro City Rampage on saamassa jatkoa. Kolme vuotta sitten julkaistun alkuperäispelin luonut Vblank Entertainment on tuonut tällä viikolla julki Shakedown Hawaiin, joka on parhaillaan kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Vitalle, pc:lle kuin myös ainakin yhdelle Nintendo-alustalle.

Edellisosan tapaan myös Shakedown Hawaii luottaa hyvin retrohenkiseen ulkoasuun ja pelattavuuteen. Kasibittinen tyyli on vaihdettu nyt kuitenkin enemmän 16-bittiseen ilmeeseen, mikä on samalla tuonut mukanaan peliin muun muassa tuhoutuvia ympäristöjä ja uusia superaseita.

Ensivilauksen uutukaiseen voi ottaa sen julkistrailerilta. Alle on upotettu myös kokonaisuudessaan pelistä julkaistu mainoskuva, joka myötäilee sisällöltään Game Informer -lehden kuuden vuoden takaista Max Payne 3 -kantta.

Lähde: PlayStation Blog, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Retro City Rampage oli hienosti tehty kunnianosoitus vanhoille peleille ja populaarikulttuurille, mutta itsellä peli vain jäi kesken. Lopulta minusta itse pelaaminen ei vaan pitänyt koukussaan. Mutta tämä jatko-osa kiinnostaa, näyttää todella hyvältä ja uskon että hankintaan menee.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Ei taida Xloota pyörittää näin kauniita pelejä