GTA V myynyt yli 130 miljoonaa kappaletta – RDR2 kipuaa perässä 31 miljoonalla / Uutiset / pelaaja.fi

GTA V myynyt yli 130 miljoonaa kappaletta – RDR2 kipuaa perässä 31 miljoonalla

21.05.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
GTA V, Grand Theft Auto V, GTA 5, Red Dead Redemption 2, RDR2, Take-Two, Rockstar

Take-Two on päivittänyt myyntilukemat Rockstarin kahden ison pelisarjan osalta, joiden yhteenlasketut myynnit ovat ylittäneet jo yli 160 miljoonaa kappaletta.

Valtaosa tästä kuuluu kuitenkin Grand Theft Auto V:lle, joka on saavuttanut yli 130 miljoonaa myytyä peliä vuonna 2013 tapahtuneen julkaisun jälkeen. Pelin verkkopuolen, GTA Onlinen, tuotot ovat puolestaan julkaisijan kovimmat yhdessä NBA 2K:n kanssa.

Jäljellä olevat miljoonat kuuluvat puolestaan Red Dead Redemption 2:lle, joka on niin ikään myynyt jo vakuuttavat 31 miljoonaa yksikköä. Peli julkaistiin vuonna 2018.

Take-Two ilmoitti samassa yhteydessä jatkavansa sekä GTA Onlinen että Red Dead Onlinen tukemista myös tulevaisuudessa.

Lähde: Gamesindustry.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Pelkään vain että online-menestyksen johdosta tarinavetoinen yksinpeli lakkaa olemasta kokonaan näissä pelisarjoissa, lisäreiden osalta näin on jo käynyt.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Angel of Death

Pelkään vain että online-menestyksen johdosta tarinavetoinen yksinpeli lakkaa olemasta kokonaan näissä pelisarjoissa, lisäreiden osalta näin on jo käynyt.

Tuskin, toki on mahdollista että suurin osa panostuksesta voisi mennä sinne moninpelin puolelle ja yksinpelin koko/sisältö tästä kärsii, mutta en usko siihen että Rockstar lähtisi tarinavetoista yksinpeliä peleistään kokonaan tiputtamaan pois. Se on kuitenkin osasyy siihen miksi heidän pelinsä myyvät niin hyvin, vaikka sitten moninpeli vielä moninkertaistaa nuo myynnit.

Toinen hyvä juttuu muistaa on se ettei Rockstar ole varsinaisesti ikinä hirveästi panostanut yksinpeli DLC:n. GTA IV:n The Lost & Damned ja Ballad of Gay Tony olisivat jääneet todennäköisesti tekemättä ellei Microsoft olisi noista maksanut 50 miljoonaa dollaria silloin aikoinaan, eikä tuon jälkeen hieltä muuta yksinpeli DLC:tä ole tullut kuin RDR:n Undead Nightmare.

Nostoja