GTA V -päähenkilön ääninäyttelijä vihjailee lisäsisällöstä studiokuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

GTA V -päähenkilön ääninäyttelijä vihjailee lisäsisällöstä studiokuvalla

25.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
GTA V -päähenkilön ääninäyttelijä vihjailee lisäsisällöstä studiokuvalla

Jos Grand Theft Auto V:n ääninäyttelijöitä on uskominen, saattaa suuria uutisia siintää horisontissa.

GTA V:ssä Franklinia näytellyt Shawn Fontano julkaisi Instagram-tilillään eilen kuvan itsestään liikkeenkaappauspuvussa. Mies on asetellut itsensä taktisesti Grand Theft Auto: Vice Cityn julisteen eteen, joten työkomennuksen luonto käy selväksi jo itse kuvasta.

 

Shhhh.....YALL KNOW WHY I GOT THIS SUIT ON

A photo posted by I AM WHO I AM (@solo118) on

 

Kuvateksti kuitenkin pudottaa varsinaisen pommin:

– Shhhh... Tiedätte kyllä, miksi minulla on tämä puku päällä, Fontano toteaa.

Vaikka mitään ei ole vielä varmistettu tai edes vihjattu kehittäjä Rockstarin taholta, mahdollista on, että Grand Theft Auto V on vihdoin saamassa lupailtua tarinalisäsisältöä. Toki Franklin saattaa myös ilmaantua sivuosassa esimerkiksi GTA Onlineen - jonkinlaista uutta materiaalia studiolla kuitenkin tällä hetkellä työstetään.

Lähde: Instagram, GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

DLC done right.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaa. Jaksaisikohan tuota X360:lle palata tämän pariin vai odottaisiko alennuksia uudemmasta versiosta ja sitten sinne tämä. Tai jos oikein hulluttelisi niin odottaisi mahdollista GOTY-versiota.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Toivottavasti nämä DLC:t saapuvat vielä vanhoille konsoleille. En ole vielä hypännyt uuteen konsolikelkkaan koska sitä killer appia ei ole vielä tullut.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mulle on pääasia, että tulee samaan aikaan pc:lle, kun muillekin alustoille. PS3-version pariin en palaa vaikka tuolla hyllyssä vielä onkin. Jää vain ostamatta jos ei tule pc:lle, samaan aikaan.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Kannattais vaa hommata se Nex-gen/Pc versio pelistä. On se sen arvonen. Ite vein just vanhan pois, koska uus on vaa parempi(grafiikka ja Fps). Enemmän sää voitat tässä, ku mitä oisit saanu uutta Destinyn vaihos Nex-genii.