GTA V vaatii asennuksen toimiakseen – Xbox-versio kahdelle levylle / Uutiset / pelaaja.fi

GTA V vaatii asennuksen toimiakseen – Xbox-versio kahdelle levylle

2.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
24

Grand Theft Auto V on asennettava niin PlayStation 3:lla kuin Xbox 360:llä ennen kuin sitä voi pelata, Rockstar vahvistaa. Xbox 360:llä peli saapuu myös kahdella levyllä, joskin juurikin asennuksen ansiosta levyjä ei tarvitse vaihtaa kesken pelaamisen. Tämä pätee sekä yksin että moninpeliin.

Kummallakin alustalla asennus vaatii noin kahdeksan gigatavun edestä vapaata tilaa.

Asennustietojen ohella Rockstar on ilmoitellut, että se on aikeissa puhua Grand Theft Auto Onlineksi kutsutusta pelin moninpelipuolesta piakkoin viimein tarkemmin. Se on jo nyt ehtinyt tosin lupailemaan, että yhtiö on pyrkinyt parantamaan varsinkin tapaansa käsitellä verkkopelihuijareita tuotoksissaan.

Grand Theft Auto V on edelleen määrä nähdä ainakin toistaiseksi vain PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä syyskuun 17. päivä. Pelistä julkistettiin hiljattain läjä erikoisversioita, mutta Rockstar on vahvistanut, että kukin normaalikin kopio pelistä kantaa mukanaan perinteiseen malliin kartan pelin maailmasta.

Varsinaista kunnollista pelikuvaa Grand Theft Auto V:stä on määrä saada videomuodossa pian.

Lähde: Rockstar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Mikäs siinä, muutenkin tulee asenneltua kaikki pelit kovalevylle ihan latausaikojen nopeutumisen valossa. Hmm, saas nähdä mitä moninpelistä tulee kun näyttäisi olevan ihan oma juttunsa tällä kertaa.

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player

Nyt ei voi sanoa muuta kuin, että voi vittu. Itsellä on tuo vanha 12 gigan kovo. Mille oikein mahdutan tuon 8 gigan GTA:n? Pitää varmaan 16 gigan tikku ostaa tätä peliä varten.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Arvattavaa. Onneksi uudessa xboxissa käytetään blu-raytä.

Käyttäjän UberJonez kuva
UberJonez
Lainaus käyttäjältä GH Player

Nyt ei voi sanoa muuta kuin, että voi vittu. Itsellä on tuo vanha 12 gigan kovo. Mille oikein mahdutan tuon 8 gigan GTA:n? Pitää varmaan 12 gigan tikku ostaa tätä peliä varten.

Ihan vain mielenkiinnosta: Jos olet aktiivipelaaja ollut kaikki nämä vuodet boksilla nii miten et ole päivittänyt isompaan? Tuntuu niin oudolta koko ajatus noin pienestä.. :D

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player
Lainaus käyttäjältä UberJonez

Lainaus käyttäjältä GH PlayerNyt ei voi sanoa muuta kuin, että voi vittu. Itsellä on tuo vanha 12 gigan kovo. Mille oikein mahdutan tuon 8 gigan GTA:n? Pitää varmaan 12 gigan tikku ostaa tätä peliä varten.

Ihan vain mielenkiinnosta: Jos olet aktiivipelaaja ollut kaikki nämä vuodet boksilla nii miten et ole päivittänyt isompaan? Tuntuu niin oudolta koko ajatus noin pienestä..

En asenna melkein mitään kovolle ja se on täynnä Rock Bandin ja Guitar Heron biisejä, ei ole rahaa päivitellä kovoja ja ei ole ollut tarvetta kun vasta nyt.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

En asenna melkein mitään kovolle ja se on täynnä Rock Bandin ja Guitar Heron biisejä, ei ole rahaa päivitellä kovoja ja ei ole ollut tarvetta kun vasta nyt.

Kannattaa katsoa huuto.net:istä sieltä varmasti löydät sopuhintaisen kovon :)

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus

Pitää varmaan 12 gigan tikku ostaa tätä peliä varten.

Juu asenna ihmeessä peli muistitikulle :D
Eipä nuo sadan gigan kovalevyt maksa juurikaan mitään. Muutamia kymppejä.

Käyttäjän Juppe kuva
Juppe

Itselläni hajosi boxin levyasema alkuvuodesta ja nyt käytössä on kaverin vanha 20 Gb malli. Saa nähdä, miten GTA:n peluulle tämän seurauksena käy...

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Ja tämän pitkän asennuksen jälkeen nautitte sahalaidoista 30fpsllä

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä Teppo-Man

Ja tämän pitkän asennuksen jälkeen nautitte sahalaidoista 30fpsllä

Tuskin kukaan ostaa Gta pelejä grafiikoiden takia ...