GTA V:n pc-julkaisu viivästyi jälleen, verkkoryöstöt alkavat maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

GTA V:n pc-julkaisu viivästyi jälleen, verkkoryöstöt alkavat maaliskuussa

24.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Rockstar Games on jälleen kertaalleen päätynyt lykkäämään Grand Theft Auto V:n pc-julkaisua. Uuden aikataulun mukaan peli on saapumassa tietokoneille sittenkin vasta 14. huhtikuuta, kun vielä tovi sitten pelaajat saivat odottaa kuumeisesti maaliskuun 24. päivää.

Tämä on toinen kerta, kun Grand Theft Auto V:n pc-version julkaisua on lykätty tänä vuonna. Alun alkaen pelin odoteltiin saapuvan alustalle tammikuun lopulla.

Rockstar perustelee lykkäystä jälleen pc-version vaatimilla viimeistelyillä. Yhtiö lupaakin, että tulossa on graafisesti ja teknisesti edistyinein versio pelistä, joka on myös optimoitu laajalle laitteistokirjolle.

Pelin laitteistovaatimukset Rockstar julkisti tammikuussa.

Sentään viimein Grand Theft Auto Onlinen ryöstötehtävillä on nyt myös julkaisupäivä. Mikäli aikataulut vain pitävät, voi keikat aloittaa konsoleilla maaliskuun 10. päivä.

Pc:lle ryöstöjen pitäisi ilmaantua saatavilla heti julkaisussa.

Oikaisu: Ryöstöjen julkaisupäivä korjattu oikeaksi. Alkujaan uutisessa puhuttiin virheellisesti maaliskuun 14. päivästä.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jaguar kuva
Jaguar

Aika naurettavaa jo... ja kehtaavat silti viel täyden hinnanki pyytää yli vuoden vanhasta pelistä ja jatkuvista julkaisun siirtämisestä huolimatta, korvaavat jollakin pelirahalla nämä. ._. Noh eihän 3 viikon siirtyminen nyt aivan kauheaa ole, kusista touhua silti taas.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Joo nyt napsahti aika pahasti. Poikkeuksellisesti olen pelin jo maksanutkin ja nyt sanotaan, että korottoman lainani aika pitenee. Ei vittu mitä paskaa. Tämä senkun vahvistaa, että mitään ei pidä ennakkotilata koskaan. En edes tajua missä aivopierussa sen tein. Peruisin sen nyt jos olisi mahdollista saada rahat takaisin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En odota ihmeitä ryöstöjen julkaisupäivän suhteen.

Onkohan paljon porukkaa, jotka ovat sivuuttaneet kaikki muut versiot täysin vain pc-versiota odotellen? Lienee ollut aika tuskaista odottelua. Itsellä lähinnä näissä ärsyttää tuo lupailu ja niiden rikkominen. Ei edelleenkään kannata luvata jos ei ole 100% varma asiasta.

Toisaalta taas olen "antanut anteeksi" Witcher 3:n myöhästymisen. Syy on kuitenkin helpompi tälle löytää, sillä olen odotellut muutenkin että uudempien konsolien hinnat vielä vähän tippuisivat, eli myöhästyminen oli enemmänkin positiivinen juttu kyseisen pelin takia. Ei sillä ettei se olisi GTA V:nkin pc-version suhteen, että saavat sen luvatun parhaan version ulos. Tosin edelleenkin, hyvä olisi olla lupailematta liikoja.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

No voihan hemmetti. Kotiudun juuri maaliskuun 24. päivä aasian reissusta ja olin varautunut loppuviikon GTA mättöihin. Nyt täytyy laittaa suunnitelmat uusiksi :(

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Pistewt QA:lle mikäli he ovat saaneet lisäaikaa testaamiseen. Mikään ei ole ärsyttävämpää k
Jos joudut "hyväksymään" bugisen pelin kuluttajille kun markkinointi kävi lupailemassa.

Käyttäjän Mrmojorisin7 kuva
Mrmojorisin7

Ihan hyvä, saavatpahan optimoitua kunnolla. Eipähän tule ainakaan taas Gta Iv tyylistä pjaskaa.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Itse pelasin jo PS3 aikanaan pelin ja nyt odotellaan sitten PC-versiota, että pääsee pelaamaan päivitettyä versiota. Eli ei sinäänsä mitään kiirettä, kun on jo kerran päässyt nauttimaan tästä mahtavuudesta.

Käyttäjän jani kuva
jani

Ei tästä kannata vouhottaa. Julkaisevat sittenku julkaisevat.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hyvähän on että hiovat sitä, tosin voin kuvitella että monella on tosiaan mennyt jo yli rajusti koska kuitenkin sellaista härnäystä ollut jo muutaman vuoden kohta ja peli on toimintakunnossa jo neljällä konsolilla.

Tosin en tajua näitä jotka nyt sanovat vain warettavan pelin tämän johdosta. Eli siis ubisoftin bugipaskat ennakkotilaillaan siitä vain, mutta jos rockstar haluaa tehdä oikeasti hyvää jälkeä niin ennakkohuudellaan waretuksista? Eri asia sitten jos kaiken tuon hiomisen jälkeen onkin kasa sitä itseään, mutta tässä vaiheessa en lähtisi tuollaisia huutelemaan vaan päinvastoin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Noniin nyt yön yli nukkuneena olen hieman rauhoittunut. Hyvä vaan joa tekevät oikeasti peli valmiiksi niin ei tuo kolme viikkoa enää tunnu missään. Olen sentään pelin pelannut kolme kertaa läpi PS3:lla, joten ei sillä etten olisi sitä vielä päässyt kokemaan. On vaan kova halu päästä pelaamaan peliä parhaalla mahdollisella tavalla, eli pc:llä.

Sitten jos peli on buginen huonosti rullaava paska kaiken tämän myöhästelyn jälkeen niin räjähdän täysiä.

Nostoja