GTAIV kauppoihin huhtikuussa? / Uutiset / pelaaja.fi

GTAIV kauppoihin huhtikuussa?

22.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
25

Useiden eri tietolähteiden mukaan todennäköisin julkaisupäivä Grand Theft Auto 4:lle on huhtikuun 25. päivä. Spong uutisoi asiasta osakekauppasivusto Tradingmarketsin tietojen ja useiden pelialalla liikkuvien huhujen mukaan.

Rockstar ei ole vahvistanut mitään päivämääriä tähän mennessä ja kuittaa kaikkien arveluiden olevan huhuja ja spekulaatiota.

GTAIV julkaistaan Xbox 360:lle ja PS3:lle tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Lähde: Spong

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kohtahan se sitten ilmestyisi jos ilmestyy huhtikuussa. Tästä tulee kyllä kova peli ja en malta odottaa että pääsee pelin tiimellykseen. Toivottavasti kaikki on hiottu täydellisesti kuntoon. Tiedän kuitenkin ettei Rockstar petä.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Voisivat päättää tuon päivämäärän jo. :P

Mutta pääasia että eivät myy keskeneräistä! Viimeistelisivät nyt kunnolla eivätkä pitäisi niitä dollarin merkkejä silmissä kun peliä hopussa tekevät.

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Toivottavasti tulisi tuolloin huhtikuussa sitten viimeistään. Tätä peliä on jo odotettu niin kauan. Varmasti tulee loistava peli jos Rockstar vain jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti ja luulisi 3 vuodessa nyt jotain jo saavan aikaiseksi :)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Innostukseni ei kasva ennen kuin Rockstar viimein vahvistaa päivän. Lähdekritiikki :) Mutta kuitenkin mitä nopeammin peli julkaistaan sitä iloisempia fanit ovat. Kunhan peli olisi vain kunnolla hiottu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

.....Tietenkin pakko ostos, mutta ärsyttää jo ku kokoaja tulee noita huhuja huhujen perään, nillä ei ole p********* väliä, vaikka usein huhut ovat totta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuleekos tämä pc:lle?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pc versiota ei olla vielä vahvistettu. Julkaistaanko gta iv viimeistään huhtikuussa?

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Eli se ei sittenkään tule maaliskuussa. No voihan vit...

Mutta kunhan vain nyt tulisi tai ainakin Rockstar ilmoittaisi tarkan päivämäärän.

Käyttäjän Rommel kuva
Rommel

Huhtikuuhun vielä kestää, mutta toivottavasti tulisi maaliskuussa. Siis tietenkin hiokoot niin paljon kuin pystyvät kyseistä peliä, mutta toivottavasti saisivat sen hionnan valmiiksi niin että peli tulee mahdollisimman aikaisin. Varmasti tulossa jotain todella potentiaalista Vuoden peli-kamaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin, kummasta tässä on kyse: kvartaalitaloudesta vai pelin loppuunhiomisesta? Odotetaanko sen takia vain, että saadaan peli myyntiin Take Twon tuloksen kannalta otolliseen aikaan, vaiko että peli ei ole valmis?

Aletaanko siitä väittelemään sitten kun julkaisupäivä virallisesti ilmoitetaan? Eli aletaanko silloin pohtia Take Twon moraalia, kun rahan takia faneja odotutetaan? Olemmeko pöyristyneitä, kun aina vaan saa odottaa ja odotammeko väärästä syystä? Silloinko TT ilmoittaa että peli vain ei ole vielä valmis? Uskommeko/jatkuuko valitus TT:n moraalista?

Nämä ovat mielenkiintoisia seikkoja, joita meidän nyt tulee jokaisen spekuloida, koska ei ole muutakaan tekemistä ;) Välillä käymme tietysti pelaamassa toisarvoisia pelejä, mutta ei kauaa...

Huhtikuussa....maaliskuussa....huhtikuussa...maaaa....ääääh! (Täytyy taas katsoa se traileri 120 kertaa - ei minulla rassukalla ole muutakaan). Ja sitten Pro Streetin kimppuun. Jess! Väkisinkin pääsee leaderboardin kärkisakkiin kun jauhaa tuota Nevadan Valtatietä, koska ei ole mitään GTA:ta. Kyllä tää odottaminen on kauhiaa hommaa! Mutta toisaalta Suomea on nyt viety maailmankartalle. Silti: TULE JO GTA. (Lick, lick)

T: Strait Titan

(näppäimistö epäkunnossa. Tietoa ei koska tulee uusi)