GTA:n tekijät seuraavaksi Los Angelesin kimppuun / Uutiset / pelaaja.fi

GTA:n tekijät seuraavaksi Los Angelesin kimppuun

23.08.2007 // Kirjoittanut: Riot
24

Pelaaja teki tänään tuttavuutta Rockstarin Midnight Club -sarjan ensimmäiseen uuden sukupolven osaan Midnight Club: Los Angelesiin. Ensi keväänä ilmestyvässä pelissä huristellaan enkelten kaupungissa, joka on mallinnettu huikealla tarkkuudella.

Demossa ajettiin legendaarisella Sunset Stripillä, josta allekirjoittanutkin bongasi monia tuttuja paikkoja, kuten Chateau Marmont -hotellin, Tower Recordsin, House of Bluesin ja Capitol-levy-yhtiön kuuluisan pyöreän rakennuksen. Kadunvarsia kansoittavat aidot mainokset esimerkiksi Applelta, Diorilta ja Luis Vuittonilta. Pelin tienpinnatkin ovat LA:n teille uskollisesti täynnä muhkuroita, repeämiä ja paikattuja kohtia.

Pelin Los Angeles ei ole aivan millintarkka kopio. Pelattavuuden kannalta tylsempiä alueita on jätetty pois ja kaupunkia on tiivistetty. Ajettavaa lääniä kuitenkin piisaa.

Uuden Midnight Clubin kartta oli yksi sen upeimmista ominaisuuksista. Kun kartta valitaan, kamera zoomaa yläilmoihin kaupungin pienentyessä, kunnes pelialue näkyy kokonaisuudessaan näytöllä. Osa rakennuksista erottuu tällöinkin kolmiulotteisena, ja jos tarkasti katselee, voi nähdä kuinka liikenne kulkee edelleen.

006.jpg

Kunhan upeasta peliympäristöstä toipuu, niin pelillisesti Midnight Club LA vaikuttaa olevan täysin samanlainen kuin sarjan aiemmatkin pelit. Luvassa on siis kisaamista kaupungin kaduilla, ja kisoissa saa huristella omavalintaisia reittejä, kunhan ajaa tarkistuspisteiden läpi.

Midnight Club: LA käyttää Rockstar San Diegon itsensä tekemää RAGE-pelimoottoria, jota käyttää myös Grand Theft Auto IV. Midnight Club: Los Angeles julkaistaan keväällä 2008 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Trailerin voi tsekata Rockstarin kotisivuilta.

002.jpg004.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

en osta

Käyttäjän Oliver kuva
Oliver

No GTA:n tekijät on kyllä aika kaukaa haettu, sillä Rockstarin San Diegon studiolta on jonkin verran matkaa Skotlannin Edinburghiin. ;-)

Käyttäjän Oliver kuva
Oliver

Ni jos on jollekin epäselvää: http://www.rockstarnorth.com/

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

Näyttää tosi nätille.
Saattaapi päätyä vaikka ostoslistallekin..

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Vanhat pelit olivat huonoja,mutta tämä voisi olla jo huomattavasti parempi.

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Onkos tämä nyt se Rockstarin PS3 yksinoikeuspeli?
Tosin eipä taida tämä se ollakkaan ainakaan artikkelin mukaan "julkaistaan keväällä 2008 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle".

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

"No GTA:n tekijät on kyllä aika kaukaa haettu, sillä Rockstarin San Diegon studiolta on jonkin verran matkaa Skotlannin Edinburghiin."

Eipä se nyt niin kaukaa haettua ole jos luit tekstin. Siinä mainittiin mm. että:
"Midnight Club: LA käyttää Rockstar San Diegon itsensä tekemää RAGE-pelimoottoria, jota käyttää myös Grand Theft Auto IV"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Unreal Tournament III:n tekijöiltä onkin sitten tulossa paljon pelejä. :p

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Capitol Records Building ei ole Sunsetilla, vaan Hollywood Boulevardin pohjoispuolella Vine Streetillä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kielletään ensin rankassa liian rajun ylinopeuden takia ja sen jälkeen saksa ajaa asian läpi koko EU:hun joten unohtakaa koko peli.

Nostoja