Grand Theft Auto V:n saavutukset rohkaisevat moninpelaamaan

Grand Theft Auto V:n saavutuksia on nyt mahdollista silmäillä etukäteen. Onlinea ei muun muassa ole unohdettu.

17.8.2013 03:41

Noin kolmannes Grand Theft Auto V:n saavutuksista on koostumassa hiljattain julkistettuun Grand Theft Auto Onlineen liittyvistä puuhailuista. Asia käy ilmi Xbox 360 Achievements -sivuston listauksesta, joka paljastaa pääosan uuden rikollisseikkailun tarjoamista saavutettavista asioista.

Moninpelipuolella pelaajia kehoitetaan tietysti keräämään pelihahmolleen tasoja, mutta samalla Rockstar näyttäisi rohkaisevan ottamaan ilon irti myös verkkomaailman tarjoamista vaihtelevista aktiviteeteista. Gamerscore- tai trophy-kokoelmaansa voikin näin kartuttaa esimerkiksi autokilpailuilla, asuntokaupoilla ja jengihyökkäyksillä.

Yksinpelin osalta luvassa vuorostaan on esimerkiksi mysteerin selvittämistä ja autojen tuunaamista. Tietysti toki pelin sataprosenttisesta läpäisystä Rockstar on myös valmis palkitsemaan pelaajia.

Kokonaisuudessaan saavutuslistan voi katsastaa lähdelinkin kautta. Vaikka varsinaiset juonipaljastukset näyttävätkin olevan piilossa, kannattaa itse kunkin kuitenkin kurkkia listaa omalla vastuullaan, mikäli pelistä ei halua tietää nyt yhtään enempää ennen itse julkaisua.

Grand Theft Auto V saadaan syyskuun 17. päivä niin PlayStation 3:lle kuin myös Xbox 360:lle. Sen verkkopuoli aukeaa lokakuussa.

Lähde: Xbox 360 Achievements

Lisää luettavaa